• merak ettiğim soru.

    yapılmadığı iddia edilen bir toplantı kaydı, üstelik federasyonun başındaki şahsı yalancı çıkarma pahasına yayınlanıyorsa, federasyon içindeki galatasaray lobisinin telaşa kapıldığı ve olayları sulandırmak için büyükekşiyi bile harcamaktan çekinmediğini göstermez mi?

    ışık görmüş tavşan gibi kalakalmış galatasaray camiasını kurtarmak için, araya fenerbahçe'yi de katıp gündemi değiştirmek isteseler de oosterwolde'ye verilmeyen penaltı ile operasyon ayaklarına dolandı.

    eyyy federasyondaki galatasaray lobisi, telaşa düşüp osterwolde'ye verilmesi gereken penaltının hesabının sorulduğu bölümü kesmeyi unutmuşsunuz...

    (bkz: var kayıtları açıklanmış karar için algı kasmak)
  • bütün gün yaptıkları algının elinde patladığını görünce fenerliler.

    ananasçılar ağlıyor
  • ananasçıların bir fetö taktiği olan montaj video ile numayiş çıkarması ile oluşan gerginliğin azaltılması.
  • --- spoiler ---

    ortalık zaten 56 olmuş, ben niye eksik durayım? ya herro ya merro
    --- spoiler ---

    diye düşünmüş olabilirler :/

    abi, suudi faciasından sonra hepsi yok hükmünde zaten. böyle bir lakaytlık dünyanın hiçbir yerinde yok, olamaz.
  • ali koç'un 13 martta içeriğini açıkladığı ve dün servis edilen montajlanmış ve apaçık bir darbe olan pozisyon üzerinden yapılmak istenen algıya verilmiş bir kapaktır.

    yanık götünüzü buzlu kovaya koyarak "yaa niye açıkladılar ki yaa ühü ühü" diye ağlayabilirsiniz.
  • şikeci fetöcü ananasçı orospu evlatlarının kayıtların bir kısmının açıklanması, ama geri kalanın gizli kalmasını istemesindeki amaçtan daha enteresan değildir.
  • ortada olan amaçtır. şikeci kahpeler gs camiasına attığı iftira ile tff'yi de töhmet altında bırakınca federasyon tüm kayıtları açıkladı. yani bize pek bayıldıkları için değil, gs'nin kayırılmadığını kanıtlayıp kendilerini aklamak için bunu yaptılar.
    o kadar arsızsınız ki kendi yediğiniz naneler ortaya çıkınca bile gs'yi kurtarmak için yaptılar demek yerine dönüp aynaya bakmıyorsunuz.
  • erden timur yani galatasaray diyor ki; tüm var kayıtları, hakem toplantıları açıklansın. ananasçı diyor ki neden kurgu videoyla algı yaparken oyunumuz bozuldu.
    şeffaflık ve adaletten kim rahatsız oluyorsa yüzüne tükürün.
    emine kola.
  • tff toplantının tamamını niye sızdırdınız ya? ne güzel sadece galatasarayla ilgili olan kısmı kırpa kırpa biz yayınlamıştık. tamamına ne gerek vardı?
hesabın var mı? giriş yap