• sonunda insanların ne izleyeceğine burnunu sokma gafletinde de bulunmuş topluluk.
    --- spoiler ---

    netflix ve benzeri dijital film ve dizi platformları milli kültürümüze, değerlerimize, toplumsal hassasiyetlerimize, aynı zamanda insanın doğasına, emeğine, sevgiye, dostluğa, dayanışma ruhuna aykırı, hatta düşmandır.
    --- spoiler ---
    kaynak
  • ne sıfatla türk gençliği adına açıklama yaptığını anlamadığım rezil örgütün sikimde olmayan açıklaması. asıl zehir kaynağı kendileri.
  • ciddiye alınmaması gereken açıklama.. olm sen izleme.. sana zorla izletmedikleri sürece sana ne milletin ne izleyip izlemediğinden?

    ben 40 küsür lira verip izliyorum. oradan izlemezsem torrent'ten zaten izliyorum ki bunu da alma sebebim evdekilerin, annemin babamın falan torrent kullanamayıp bu arayüzde daha rahat film, dizi bulmaları..

    bunların babaları "igd", ağbileri "öncü gençlik" diye diye perinçek çizgisinden başka bir çizgi düşünmezler.

    ülke kaza rıza bunların özlem duyduğu şekilde yönetilse kuzey kore'yi bile bizden daha demokratik bulursunuz..
  • buraya esasen bir çok şey yazdım ancak elimden çıkacak her kelime beni hapis cezasına yaklaştıracağından hepsini sildim.
  • “gençliği uyuşturan ve çürüten...” diye girince, herhalde a haber netflix’ten yayınlanmaya başlamış diye düşündüm bir an!
    allah muhafaza!
  • açıklamaya bak. yani "milli kültürümüze, değerlerimize, toplumsal hassasiyetlerimize, aynı zamanda insanın doğasına, emeğine, sevgiye, dostluğa, dayanışma ruhuna" diyeceğine dizi kültürünün elde edilebilirliği basitleştirmesi, bireysel gelişimi sekteye uğratması, insanı kolaya alıştırması, tembelleştirmesi vs dese hak verecem de sanki toplumun hassasiyetine ve insanın doğasına uygun, dayanışma ruhunu tetikleyen sevgi dolu yerli ve milli diziler olsa sorun olmayacakmış gibi söz etmesi komik.
  • ne gereksiz bir topluluk ne gereksiz bir açıklama dedirten durum
    tgb kemalistlerin elinde değildir öyle olduğunu sananlar aldatilanlardir
    tgb bugün doğu perinçek denen ,neye hizmet ettiği anlaşılamayan,ancak sağ hükümetleri güçlendirmek için diğer taraca cephe alan birinin egemenliği çerçevesinde şekillenen topluluktur.
    kendi paramızla ve özgür irademizle üye olduğumuz içerisinde onalrca yüzlerce binlerce içerik içerisinden yine seçerek izlediğimiz bir platformun engellenmesi ,egemenlik olarak tanımlanmaktadır. ılginçtir ki gençlik örgütü adı altında birileri ,birilerine fena destek vermektedir ,yazık.
  • insan ne görürse onu öğrenir.

    standart televizyon kanallarındaki kavga, cinayet, tecavüz, istismar, mafya, serserilik, şiddet değerlerimizi, yargılarımızı bozmuyor.(!)

    çocukları ve toplumu ataerkil şiddet mantalitesinde yetiştirmeye çalışıyorsunuz. doğayı, sevgiyi ve olağan, güzel insan ilişkilerini aşılasanız millet birbirini katletmez, suç azalır, kurban azalır.
  • pedofiliyle escinselligin ayni kefede degerlendirilmesidir asıl garabet olan...

    pedofili diye degerlendirdigi sey de 16 yasindaki iki bireyin sadece opusmesidir neresine baksan tutarsiz aciklamadir.

    ayni hizli aksiyonu ve tepkiyi kaz daglarinin icine sicilirken de beklerdik de aradim taradim yok.
  • hadi yallah arabistan'a diyeceğim ama orada bile netflix bağımsız.
hesabın var mı? giriş yap