• çocukken arkadaşlar arasında yüksek bir yerden birbirimizin üzerine atlayarak sahnelerini canlandırdığımız diziydi. bu tip iyi adamın kötü adamın üzerine atladığı sahne dizide fazlasıyla mevcuttu. bu arada yıllar sonra sinema filmini de seyrettim ve filmdeki popüler oyunculara ve aksiyon sahnelerine rağmen nasıl bu kadar yavan bir film çekmeyi başarabildiklerini anlayamadım. bir de devam filmi çekmeyi de düşünmüşler. cidden enteresan.
  • ilginç bir şekilde bu dizi oyuncularının neredeyse tamamı kansere yakalanmıştır. george peppard akciğer kanserinden vefat etti. mr. t kansere yakalandı ama yendi. dirk benedict(face) o da kansere yakalanmış ama atlatmıştır. dizinin yapımcısı stephen j. cannell'de kanserden vefat etmiştir.
  • dizisini izlemedim ve filme de oyuncu kadrosunda liam neeson var diye izledim ve gayet de güzel filmdi.efsane diyemem ama izlenilebilecek bir film.aksiyonu ve komedisi iyiydi.bu zamanda böyle filmler bulmak zor izleyin.
  • bayıldım, bayıldım!

    esprileri, aksiyonu, oyuncuların role oturuşu gayet güzel olmuş, iyi iş çıkmış.

    yazıların bitişinden sonraki ustalara saygı olayı da süper olmuş.
  • ellerine alet çantası geçmeye görsün. sağdan soldan topladıkları malzemelerle gece gece icat çıkarır düşmanlarına zalımlık yaparlardı. bunların bizdeki karşılığı kolunda beş çizgili piyade uzman çavuşlar olsa gerek. adama hurdalığın yerini göster, sana beş katlı apartman diksin.
  • bir nesile iyi planlara inanmayı ve ne olursa olsun götünü kurtaracak bir yol bulmaya çalışmaya inandırmış bir dizidir bu.

    ayrıca filminin seyir zevki yüksektir.
  • bende yeri ayrı olan dizidir. inter star kanalında yayınlanırdı. 1990 'lı yıllarda. yanlış hatırlamıyorsam cuma akşamları yayınlanırdı. o kadar sene oldu ama hala unutamadım bu diziyi. o derece yeri özeldir kalbimde. kendine has bir yapısı vardı.

    iyiliği, dostluğu, saflığı, arkadaşlığı, yardımseverliği, iyi planlar yapmayı, zor şartlar altında dahi olsa pozitif düşünmeyi, kimseye güvenmemeyi, hayatı fazla ciddiye almamayı, yine zor şartlar altında dahi olsa espri yapmayı ve ne olursa olsun kendini kurtaracak bir plan yapmayı öğretmiş bir diziydi.

    murdock ve ba anlaşamazdı ama severlerdi biribirlerini. didişmeleri renk katardı diziye.

    hannibal'ın garip ama işe yarayan planları ve sürekli söylediği "planın işe yaramasına bayılıyorum." lafı.

    face'nin yakışıklı ve ağzı laf yapan bir üçkağıtçı olması.

    ba'nin mekanik ustası olması ve hurdalıktan harikalar yaratması ve bir katır kadar güçlü olması

    murdock'ın kendine has deliliği ve ama aynı zamanda herşeyin farkında olması.

    george peppard (toprağı bol olsun) baya aksiydi bu dizide. melinda cluea ile tartışmış ve melinda'nın diziden ayrılmasına sebep olmuştur. peppard'a göre a takımı erkeklere özel olmalıydı.

    yine g. peppard, mr. t. ile de sorun yaşamıştır. hatta dizinin sonlarına doğru mr. t. ile konuşmadığı söylenir.

    en sevdiğim bölüm ise 2. sezonun sonunda murdock'ın vurulduğu ve takım arkadaşlarının murdock'la ilgili geçmişe dönük flashback'ler yaşadığı bölümdür.

    elinde bu dizinin türkçe dublajı olan varsa yeşillendirebilir beni.

    güzel bir diziydi.
  • güzel filmlerdendir.
  • 10 iyi araç modifiye tasarımı https://www.rediscoverthe80s.com/…le-creations.html 10 en saçma silah ve buluş https://www.rediscoverthe80s.com/…lous-weapons.html 10 hannibal kılık değiştirme https://www.rediscoverthe80s.com/…nnibal-smith.html daha ilginç modifiye araç,daha saçma silahlar vardır tabiki.
hesabın var mı? giriş yap