• dün gece wango tango festivali'nde görücüye çıkmış ariana grande ve nicki minaj işbirliği. şarkı, 20 haziran'da grande'nin dördüncü stüdyo albümü sweetener'in ikinci single'ı olarak yayınlanacak. bir parçasını dinlemek için.

    grande'nin bu ekiple piyasada çok büyük ses getirmesine imkan yok. piyasaya sunulmamış bir şarkıyı bir festivalde söylemek nasıl bir mantıktır? binlerce livestream ve fan videolarının olduğu bir ortamda? albümün ilk single'ı no tears left to cry beklendiği gibi ortalığı dağıtan bir single olamamışken ikinci single'ı böyle paçavraya çevirmelerindeki mantığı anlamak gerçekten mümkün değil. şu an şarkıyı merak eden herkes bu fan videolarına göz atıyor. eğer normal bir şekilde yayınlansaydı bütün bu merak streaming ve satış olarak geri dönecekti. oysa şimdi katkı sağladığı tek şey fanların daha fazla rt ve beğeni toplaması.

    minaj da aynı şekilde. kendi albümünü yayınlamak üzereyken ve ilk iki single'ı listelerde serbest düşüşe geçmişken, yapması gereken kendi albümüne odaklanmaktı, yine düet yapmak değil. gerçi fanlarını etkileyeceğini pek sanmıyorum. kadın o kadar çok düet yayınlıyor ki, hangisi onun albümünde hangisi başka şarkıcıya ait, çoktan takip etmeyi bırakmış olabilirler. minaj da bu parlak ekibiyle cardi b'nin şu anki başarısını alt edecek gibi görünmüyor.

    şarkının kendisi bana göre fena olmamış ama ilk single'dan daha iyi değil. önümüzdeki üç ayı kullanıp "yaz hiti" çıkarabilirlerse en azından şu kötü tabloyu biraz değiştirebilirler. gerçi drake'in albümünün şarkıdan bir hafta sonra piyasaya çıkacağını düşünürsek pek olası değil.

    ayrıca bu kaçıncı grande - minaj işbirliği? bir nefes alın artık.
  • bugün çıkmış ariana grande ve nicki minaj işbirliği. teaserlarda ateş etmesine rağmen bu single versiyonunu hiç beğenmedim. ariana bu albümü çok kötü planladı, şarkılar da hala beklenen tadı veremiyor. bu albümde floplarsa hiç üzülmem ama güzel bir albüm yaparsa da şaşırmam çünkü albümlerindeki şarkıların neredeyse yarısını çok beğeniyorum. single olarak bekleneni veremeyen bir dönem oluyor benim için.
  • sektörde en çok birlikte düet yapan isimler olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ariana grande ve nicki minaj ikilisinin yeni şarkısı. ikisinin de yeni albümlerinde birbirleri ile düet yapmalarını çok istemiştim, zira side to side on numara işti, yine aynı çizgide ilerledikleri sürece düet yapmalarında bir yanlış olabileceğini düşünmemiştim ama siz tıkanmışsınız, sizden daha güzel şeyler çıkmaz hanımlar.

    çok çerez bir şarkı. 3. sınıf amerika'lı bir siyahinin söyleyip, billboard'da 80-90. sıralarda gezen flop şarkısı gibi adeta. dinletiyor mu ? evet. ama şarkının hatırına değil, bu iki isimden dolayı dinliyoruz. ariana albümden gelen her şarkılarla sinirimi bozuyor, umarım sağlam 1-2 şarkı vardır albümün arkasında durmasını sağlayabileceği.
  • iyi parti seçim şarkısı için bunu kullanabilirmiş aslında

    --- spoiler ---

    the light is coming now give back everything the darkness stole
    --- spoiler ---

    yani yüzünü güneşe dön türkiye diyor.
  • garip bir uyumu var şarkının, dinlemek istemesen bile dinlersin. hipnotize edercesine akıp gidiyor.
  • hipnotize edici etkisi vardır.
  • şarkının arkasında çalan "you wouldn't let anybody speak and instead" sesi olmasa 10 numara olacakmış, gıcık oldum aq. o ses bir tv yayınından alınmış. büyük işsizlik*

    tanım verelim: ariana grande ve nicki minaj'ın şarkısı.
hesabın var mı? giriş yap