• guzel eglenceli keyifli rahatsiz etmeyen bir bill murray filmi. gizli ajanlik muessesiyle dalga gecmektedir. kendisinin onemli bir gizli ajan sanildigindan haberi olmayan hatta dunyadan haberi olmayan blockbuster videoda calisan bi adamin kardesini ziyarete gelmesiyle olaylar baslar ve devam eder haliyle.
    izleyiniz.
  • (bkz: the man who)
  • 1997 yapımı hoş bir seyirlik.

    --- spoiler ---

    filmdeki lorelai isimli fettan hanım ablamız, kendisini tanıtırken şu garip-geyik karışımı cümleyi kurmuştur:

    - my name is lorelai, but you can call me lorry(yok truck, daha neler)

    --- spoiler ---
  • the man who knew too much ile alakası olup olmadığını merak ettiğim film.
  • 94 dakikalık, 1997 yapımı film.

    sanki 97 değil de 80 ler sonu ya da 90'lar başında çekilmiş hissiyatı veren, atmosferi güzel ve seyirlik bir yapım olmuş. kendi yapısı içerisinde bile çok mantıklı ya da akla "uygun gelen" bir tarafı yok ama eğlenceli anlar yaşatabiliyor.

    sonuç olarak, kişisel olarak türün "iyilerinden" bir hayli izlediğimden aşırı bir taraf bulamadım ve daha fazlasını umuyordum. işin özünde, en sevdiğim aktörlerden olan bill murray'ın filmografisindeki eksiklerimi tamamlamak için karşısına geçtim; her izleyiciyi tatmin etmeyebileceğini de eklemek isterim.

    6 / 10.

    her eve imdb
  • bill murray'i salak, saf bir adam rolünde oynattığı için bill murray hayranlarının izlememesi gereken filmdir. bill murray'nin özelliği insanlara sürekli suratında duran alaycı deadpan ifadeyle bakıp onlarla zekice dalga geçmesidir. komedisi bunun üzerine kuruludur.

    adama sıradan bir komedyenmiş gibi saf, salak bir adamı oynatırsanız olmaz. bir bill murray hayranı olarak yarısına bile varmadan izlemeyi bıraktığım filmdir.
  • underrated bir bill murray filmi.
  • başrolde bill murray'nin olduğu, 1997 yapımı şahane bir komedi. akraba ziyaretine geldiği ingilterede ajan karakterini canlandıracağı birrol yapma oyunu`nda kendisini gerçekten suçlular arasında bulan ama bunu oyunun içeriği sanan bir adamın komik ve tesadüfi maceraları. zevkle izleyeceksiniz...

    https://www.planetdp.org/…knew-too-little-dp46389#1
  • gecen gün amazon prime'da denk gelince indirmiştim. dün de yatmadan evvel onu bunu kurcalarken, tam uyumak üzereydim. dur dedim şu bill murray'a iki dakika göz atayım nasılmış diye. o kadar keyifli ve eğlenceliydi ki, uyku muyku kalmadı. 90 dakikalık filmi yatağımda kesintisiz izleyip uyudum. imdb puanı bence çok düşük. ben biraz bonkör davrandım ama olsun, hak ediyor.

    7.7/10
hesabın var mı? giriş yap