• şu an izlemekte olduğum bir reality şov, (fox life hd) ama konu ne anlamadım, hakiki ev bayanı modunda bayanlar dedikodu yapıyor. dediydim, dediydi, dediydinki konseptinin ingilizcesini geliştiriyorum. ama mevzu ne anlamadım. sen bana şöyle davrandın, ona da böyle davrandın teması da var.
  • son sezonunda turk asilli bir hanimin da dahil oldugu seri. kizimiz jennifer aydin anladigim kadariyla turk asilli plastik cerrah bill aydin ile evli. new jersey'de oldukca sasali zengin hayati suruyorlar. evleri dolmabahce sarayini aratmaz o derece.

    neyse bundan haber olmam da oldukca komik. esim gosterdi rhonj'deki halini, bana yillar once karniyarik tarif eden ingilizce bir youtube kanali gondermistin, bu hatun o degil mi dedi. hala da yapar arada karniyarik hanim. tabi hatirladigim falan yok ne zaman neyi gonderdigimi ama bi arastirdim ki hakikaten bu jennifer aydin vakti zamaninda mutevazi mutfaginda turk yemekleri tarifi yapan kizcagizmis.

    wallahi helal olsun. karniyarik, bulgur pilavi tarifi vermekten nerelere. amerika firsatlar ulkesi diye bosuna demiyorlar. youtube'de jennifer aydin diye aratirsaniz yuzlerce videosu cikiyor, tam magazin.
  • izlemedim ama isimden belli, ev kadinlarinin gunluk hayatini anlatiyordur. american show business in vakit kaybi programlarindan biri. ama abd halkinin kafasini bos tutmak icin yapilmali. duzen boyle yuruyor. hic kimsenin zevkine karismam, ama ben izlemem
hesabın var mı? giriş yap