• bugün karşılaştığım enteresan olay. satın aldığım ürünü iyi paketlenmemiş olduğu için paketi patlamış şekilde alabildim, paketin patlamış olması çok büyük dert değildi ama yorum kısmına yazdım ben de. ardından yorumumun kaldırıldığı bilgisi geldi.

    ne yani hep ağam paşam mı diyeceğiz hiç olumsuz bişey diyemeyecek miyiz :)
  • sanırım bir çok şeyi kabul etmiyor .
    (bkz: 455 bin kişinin kart bilgilerinin çalınması)
  • benimde başıma gelen olay. kötü yorumu belki 10 defa yazdım ama yine de kabul etmediler. bende başlığı varsa yazmayı düşünüyodum, iyi oldu.
  • geçen gün benim de başıma gelen olaydır.

    4-5 kere değiştirdim yorumu, baktım olmuyor ürünü yorumlamayı bırakıp yorumu onaylamayan kitleye nazik sözler bıraktım.

    bundan sonra trendyoldan alışveriş yapar mıyım? çok ucuz olursa yaparım ama onun dışında kaybettin beni trendyol.

    (bkz: her şey çok farklı olabilirdi aptal)
  • bu başlığı okuduktan sonra denediğim ve doğru olduğunu gördüğüm durum. aldığım etek çok dandik hatta defolu gelmişti. dedim bir yazayım bakalım neler olacak. bir iki dakika içerisinde reddedildi yorumum. zaten ürünün altında kötü yorum yok diye almıştım, meğer yayınlamıyorlarmış bile. bir nevi dolandırıcılık.
  • gittigidiyor dışındaki siteler olumsuz yorum kabul etmiyor yenimi öğrendin.
  • doğru beyandır. yapılan yorum başına 5 tl verdiklerini söyleyip yorum yapmaya teşvik ediyorlar. aldığım ürünlerden biri tam istediğim gibi geldiği için ona yaptığım yorum iyiydi, aldığım cattle'a yaptığım yorum ise çok kötü olmamasına rağmen, en ufak eleştiriyi bile hazmedemeyen bir site olduklarını ispatlamış oldular, körler sağırlar birbirini ağırlasınlar. akıllarınca müşteri kazanmaya çalışıyorlar, bir iki ürün aldım. ama güvenimi uzun süreli kaybettiler, ben bunu yakınlarıma da ileteceğim. yani birden fazla kişi kaybettiniz, güven kaybettiniz. kısa günün kârı yaptınız aklınızca. tam bir orta doğu sitesi, şark kurnazları sizi, bir siz akıllısınız.
  • trendyoldan para verseler alisveris yapmam ancak urun yorumuna kargo paketi patlamis geldi yazilirsa tabiki kabul edilmez. ota boka baslik acmayin bir zahmet.
  • olumlu yorumlarda bile şüpheye düşüyor, onaylamıyorlar. gerçek yorumlar yayınlanmış olsa tek bir ürün satamazlar. bu sebepten yayınlamamaları gayet normal.
  • filiz aksesuar diye bir yerden gözlük yolladılar satılan gözlük siyah, kodu aynı, ama gelen gözlük mavi. indirimde diye aldım, nasıl olsa yollamaz dediler galiba. yorumumu da yayınlamadılar buradan yazmış olayım. belki benden önce birine aynı şeyi yaptılar ama yorumda gözükmediği için aynı hatayı yaptım. yorum gözükse yapmazdım bundan sonrada yapmazlardı. kimi düşürsek kâr diyorlar.
hesabın var mı? giriş yap