• yeni nesil, kitap yazmış kişi. asla bir yazar değil. biraz önce sözlükte bir başlığı okurken bu profili gördüm. yazdıklarını acaba kendi de uyguluyor mu diye çeşitli düşüncelere daldım. kafasını yastığa koyduğunda bu ülkede gerçekten rahat uyuyabiliyorsa harika. benim bildiğim ve gördüğüm terzi kendi söküğünü dikemez ama başardıysa ne mutlu kendisine. lakin bu kadar da boş sözler yazılmaz be kardeşim! bu nedir ya? okurken gözüm kanasa yine iyi. bütün kas ve iskelet sistemim boş bir duvara yönlendirdi beni ve uzun süre o duvara boooooş boş baktım. mesela bazılarını örneklendirelim:

    ''rica ediyorum her gördüğünüzü insan sanmayın''
    ''sövgülerimle'' (bunu yazıp da arkasından rahat uyuduğunu iddia ediyor abla. herkesten intikam almaya çalışan biri bence kendisi bu yazdığına göre)
    ''bir gün olur da allah belanı verirse full hd izlemek isterim'' (twitter'dan çalıntı)
    ''adımı avcuna yaz hatırladıkça yalarsın canım :* '' (niye ya?)
    ''allahım biz kadınların bütün günahlarını erkeklere yaz amin'' (niye ya? 2)
    ''yes i'm a feminist'' (ne?)
    ''çatır çatır evleniyorsunuz. hayret ediyorum! ya daha iyisi çıkarsa?'' (ne?)

    asıl sıkıntı işte burda ya daha iyisi çıkarsa? ne için evleniyorsun ablacım sen? ben evlensem mesela sevdiğim için evlenirim. karşımdaki kişi de beni sevmiş olacak ki evlenmişim. daha iyi sevgi mi bekliyorsun? gerek var mı buna ya da daha iyi sevgi diye bi şey mi var? kaliteli sevelim birbirimizi, daha iyidir o diye bi şey mi var hayır yani ben mi yanlış biliyorum. sevgi sevgidir, birini seversin, her şeyi iyi gelir, güzel gelir. daha iyi mi gelen biri lazım? yoksa cüzdanı daha iyi gelen mi?

    şunlar yüzünden ortalık ''paramı yiyecek kesin bu karı'' diyen erkeklerle doldu. napalım lan biz sizin paranızı? keşke şu iki güruh birbirini bulsa da doğal seçilim, seleksiyon vs yok olup gitseler. yoruluyorum gördükçe binlerce mal da beğenmiş yazılanları.

    kolay yoldan para kazanmaya çalışan, kitap yazdığını zanneden, ağaç katili bir insandır kendisi. bu da ikinci tanımım olsun. evet aynen ağaç katili.
  • yuzyilin kezbani.
  • kitabını yanımda çalışan arkadaş okuyordu. alıp inceledim, okuyanı-yazanı o kadar uyumlu ki birbirine. koşa koşa kaçmak istiyorum öyle bir durum ama abartı sanmayın rica ederim. koşa koşa kaçmak istiyorum. koşa koşa.
hesabın var mı? giriş yap