• an itibarı ile yine rahatsız edilen, miskin uykusundan dürtülüp zehirlenerek uyandırılan primat.

    vızıldayan bir karasineği, uğuldayan bir sivrisineği duvara yapıştırıp sustururcasına sesini kestiği, göl edildikten sonra yazdığı cengaveramiz yazıları silen sözümona üniversite mezunu ve ayarcı yazar bozmalarını duvardan kazımaktan ahmed arif'in hasretlerden prangalar eskitircesine spatulalar eskiten, gök yeleli bozkurt ile arasındaki eski münasebetin hiddet ve şiddetinden bihaber yeni yetme gerzekler tarafından daha hala gök yeleli bozkurt zannedilen, artık eskisi kadar alkol almayan ama her alkol aldığında mutlaka bir entry giren, alkollüyken entry girmekten yahut uçuk olmaktan hiçbir şekilde korkmayan, çekinmeyen, utanmayan ve fakat leyla edilmeyi vatandaşlıktan çıkarılmakla eş değerde görüp bundan fevkalade korkan sözlük kezbanları tarafından çekindiği zannedilen, ulu bir türk düşünürünün de söylediği gibi üstün ve münezzeh yazar.
  • verdiği gazla tek satırlık entry yazarlarına destan yazdırabilmiş şahane yazar. sözlüğün muhtaç olduğu kudret.
  • ahmet kaya dinlediği için annesi ahmet kaya tarafından tokmaklanmış bölücü haydutlar ve kanı bozuk teröristler tarafından saldırıya maruz kalmış efsane yazar.
  • yazdığı hiç bir entry'i henüz okumadığım lakin, kendi kendisini efsane ilan edebilen tipik insan. komik
  • içkiye birkaç gün ara vermiş olan ayyaş yazar.
  • teröristlere ve terörist savunucularına sözlüğü dar ettiği için bok atılan efsane yazar.
  • sağlığı yerinde olan fakat ekşi sözlük'ten boktan tiksinircesine tiksin(diril)miş ve içinden sözlüğe girmek gelmediği için günlerdir ortalarda görünmemiş yazar.

    uzunca bir entry yazmışım, ilk yazıldığı gün yazdıktan kısa süre sonra en beğenilenler ve en çok favorilenenler arasında ilk sıraya yükselmiş, başucu eseri olmuş bu yazıyı götverenin teki "götümüze girebilir" gerekçesiyle ispiyonladığı için yazım silinmiş. düzeltmem şartmış! düzeltecek bir yer aradım mamafih bulamadım! zira düzeltmeyi gerektiren, düzgün olmayan bir kelime yok yazıda. işte aynen aşağıda;

    ************** yıllar sonra silinmiştir***************

    yazdığım objektif her bok subjektif düşünen bağnaz kişilikler tarafından takip edilip şikayet edilecekse ve sözlük moderasyonu denen zevat da bu bağnaz kişilerin sığ düşüncelerine çanak tutarak her içeriği "niteliğine bakmaksızın" silecekse ben yazmıyorum arkadaş! niye zaman harcıyor kendimizi heder ediyoruz ki burada madem silinecekse?

    imla kurallarından bihaber, sadece bakınızdan oluşan entryler giren, anket dolduran, dedirten diyen ve dini siyasi düşüncelerine uymayan yazıları ispiyonlayıp yazarının kaydını sildirtmek için yaşayan sözlükçüler çalıp oynasınlar, moderasyon da onların şakşakçılığını yapsın. ben yokum.

    ne haliniz varsa görün. bunu da hatta kaydımı da silmezseniz adam değilsiniz!
  • kendisini tekrar aramızda gördüğümde "vay tucocuğum. hoş geldin. nerelerdeydin yaw. seni bir uçurdular, pir uçurdular. keh keh keh keh... geç yaw geç. soluklan hele bir ayran iç. iyi gelir epey bir uğraşmışsındır tekrar gelmek için yorulmuşsundur baya. iç iç iyi gelir." diyesimin geldiği kişidir.

    daha koyyim mi ayran?
  • boş oğlu boşun tekidir.
hesabın var mı? giriş yap