• edit: moderatörler başlığı birleştirirse çok güzel olur.
    --- spoiler ---
    döviz kurunun türk lirası karşısında yükselmesi ile türkiye’ye gelen turistlerin dolar, euro yahut başka cinslerdeki paraları gün geçtikçe daha da kıymetlendi.

    hal bu türlü olunca da turistler, türkiye’de çok daha ucuza tatil yapabiliyorlar. toplumsal medyaya düşen bir görüntüde ise bir turistin hesap öderken türk lirasının değersizliğini göstermek için para ile burnunu silmesi reaksiyon çekti.
    --- spoiler ---

    işte yeni türkiye. bu ülkenin imajı hiç bu kadar düşmemişti.
    kaynak-1
    kaynak-2
  • ben önceden bu tarz videoları görüp sinirlenir, kafayı yerdim.

    şimdi izledim, "bizden de 3-5 çomar çıkar onların parasını yakar, ödeşiriz" diye kendi kendime ironi yapıp yola devam ettim. içimdeki tüm heyecanı sömürmüşler lan benim. dönüştüğüm insan çok ilginç. 20 yaşındaki halim olsa muhtemelen yüzüme tükürür.

    sorumluluk hissetmiyorum çünkü. "başımıza çıkardığınız araplar bunlar, paramızı düşürdüğünüz durum da bu işte, temizleyin kendi pisliğinizi" diyorum kendi kendime.

    itiraf ediyorum, bu başlığa şunları yazmak bile zor geldi. o derece yorulmuşum.
  • bu kadar rezillik ve kepazelikten sonra 2023 seçimlerinde ak partiye oy veren herkes vatan hainidir !

    edit: arkadaşlar epeyi mesaj kutumu yeşillendirmiş saçma sapan ayrım yapıyomuşum diye, ulan akp li siyasetçiler akp ye oy vermeyeni dinsiz imansız kafir vatansız ilan ederken bir bok yok da biz deyince mi sıkıntı ?
  • buna sebep olan kim varsa, allah tez zamanda belasını versin dediğim durum.
  • ingiliz bir tanıdığımın "sizin paranız göt mendilinden ucuz" söyleminin kibarca uygulamaya dökülmüş halidir. kendisi dediğini yapıyor mu bir fikrim yok nitekim yapıyor da olabilir. bize bu noktada haklısın demek düşüyor çünkü.
  • akp'lilerin o çok sevdiği arap'ların bu olayı yapması ise cuk olmuş. araplar her zaman türkler'e 'besle kargayı, oysun gözünü' deyimini yaşatırlar. bunlarla yola girip ülkeyi mahvedenlere de oh olsun diyorum. sizin instagramda ekrana ekmek banarak izlediğiniz o nusret videolarındaki etlere, yiyeceklere adamlar tuvalet kağıdı vererek ulaşabiliyor, bu gurur hepimizin!
  • şunu görüp de zoruna gitmeyen bi kesim var biliyorum siz de biliyorsunuz bunların kim olduğunu onlar da biliyor bunu umarım gün gelip devran dönünce bunların açıklamasını yapabilirsiniz
    utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürüm ama siz ondan da anlamazsınız ki
  • buna sebebiyet olan kilisdaroglunu siddetle istifaya davet ediyorum.
  • mekandan döve döve çıkartılmaları gereken arsız pezevenklerdir.
  • alman bi orospu da yakın zamanda türk polisi ile taşşak geçmişti. baktılar ki ses çıkaran yok dewamke.
hesabın var mı? giriş yap