• ellerinde parti bayrağı bulunurken bu işi yapması iyice abesle iştigal olmuş. hani partin kadarda mı önemsemiyorsun ülke bayrağını ? ayrıca şöylede birşey varki ülke bayrakları zaten kutsaldır birde sokakta çoluk çocuk eylemlerine ellerine paçavra diye verilenler var ki onları türk bayrağıyla karıştırmaya gerek yok bunu bilipte entry girmek gerek.
  • ilgili mevzudaki facebook yorumlarından birisinin durumu zaten söze gerek bırakmıyor:

    "biz o bayrak uğruna beklerken nöbette,pusularda,görevlerde!!!!!!!!!!.............susuyorum...ben konuşmam yeri geldiğinde m16'ım konuşur."

    yani oturup da vay anam ülke elden gidiyor geyikleri, kuru milliyetçilik falan inanın salakça lan.
  • vakti zamanında beylerbeyi 75. yıl stadı yapıldığında türk bayrağı kareografisi vardı koltuklarda. mesut yılmaz (yanlış olmasın o açtı diye hatırlıyorum) taşlanmıştı açılışını yaparken.

    teyzeme laf yok söylenecek. kelimeler kifayetsiz ve kıyafetsiz...
  • kafasının içinde bir beyin bulunan, ancak içine pek bir şey sığdıramamış insanlara provokasyonunuzu sikeyim demeye bile tenezzül etmez bu bayan.
  • ampüle oturmak eylemini hiçbir direnç göstermeden gerçekleştiren insanlar tarafından facebook yorumlarında, kıçına girebileceği oklardan dolayı kendi bayrağının üzerine oturmaması eleştirilmiş insan.
  • chp'liliği ya da laikliği beni zerre kadar ilgilendirmeyen teyzedir.

    ayrıca bu vatan toprağında yaşayan herkesin bayrağıdır o bayrak, değerlidir ve üzerine falan da oturulmamalıdır tabii ki...

    ancak fotoğrafa dikkatle bakın. bir anlık heyecan ve karşıt görüş nöbetleriyle mal bulmuş mağribi gibi atlamayın hemen olayın üzerine.

    o bayrak sanılan şey üzerine türk bayrağı baskısı yapılmış bir poşettir...

    poşet oğlum poşet. dörde katlanmış bir alışveriş poşeti o. kenarındaki beyazlığı da mı görmedin?
    geçtim kenarındaki beyazlığı, bayrak kumaşı hiç öyle parıl parıl parlar mı yağ gibi?

    bildiğin bir poşet o...

    ha diyeceksindir ki şimdi ne olursa olsun, poşet bile olsa baskı bayrak baskısıdır falan...

    şimdi tabii biryere kadar buna da katılırım. ben olsam otur(a)mazdım. ama o türden bayrak baskılı poşetler benim de alışverişlerimde verilmiştir milli bayramlarda falan. öyle ki kağıt helva alsan vericekler sana öylesi bir poşeti.

    ama canım kardeşim işi bittiğinde atıyoruz yahu o poşetleri. el insaf artık. tamam saygı duyun her türlü eleştirin de aynen yanınızdayım, ama bunu bu kadar gözü kapalı da yapmayın yani...
  • türkiye'de ilk defa bir bayrağın (ki renkli bir bezdir) insanî bir amaçla kullanıldığını görmemi sağlamış teyzedir. ellerinden öper, örnek alınmasını dilerim.
  • chp'li olduğu doğrudur ama laik olup olmadığı henüz kesinlik kazanmamıştır.
  • yaptığı eylemle bana şunu öğretmiştir, tehlike anında üstüne bir tane hilal bir tane yıldız çiz türkler seni öperek istediğin yere kadar götürsün. bu ne fetişzm lan 2011 yılındayız oturduğu şey bayrak değil, üstünde ay ve yıldız figürü olan bir naylon. kapiş?
  • teyze degil, abladir.
hesabın var mı? giriş yap