• hazır türk erkeği pipisi gündemdeyken gündeme gelmesi gereken hede. ikisi arasında birçok ilişki yaşanmıştır. köklü tarihi olan bir pipiye ev sahipliği yapan, köklü tarihi olan bir kukudur.

    edit: yahu açtığım başlığa saldıranlar olmuş. bir de bu kukuya saldıranlar. ikisine de tepkiliyim. arkadaşlar, türk erkeği pipisi başlığı varsa bu da olmalı diye ben bu başlığı açtım. öncelikle bu kukunun ve pipinin birer ürünü olduğunuzu unutmadan saygılı davranın. ikincisi de, bu başlığa tepki gösterenlerin neye tepki gösterdiğini bilmiyorum. formatın neyini sikmişim acaba bir söyleseniz de bilsem. bu sözlükte (bkz: 1 temmuz 2004 karnımın acıkması) diye trol başlık açılmış arkadaşlar 16 yıl önce. burada formata uymayan bir şey yok. bir organ için başlık açtım ve tanım girdim. hadi eyv.
  • öncelikle sağlıklı olması gerekir..
    (bkz: cinsel yolla bulaşan hastalıklar)
  • "bunu anana sorsana delikanlı" diye önerilebilecek kukudur.
  • atalarımız dediğimiz osmanlı padişahlarının tercih etmediği kukudur
  • (bkz: tkk)
  • başlığa bak amk
  • kadınlarımız özellikle temizlik konusunda çok iyi durumdalar. dinimizin ve kültürümüzün temizliğe önem verişinden, osmanlı saraylarından bugüne kadar ki yolculuğumuzda hep temizliği esas almamızın payı var. avrupa kadınında bulamıyorum o temizliği.

    her kukuda insan bulamıyor hoş koku
    bu başlık sanki hissi kablel vuku
    renksizoğlan der ki türk hanımının kıymetin bil
    başka yerde bulamazsın böyle möhkem bir kuku
  • her gün kadın cinayetleri işlenen bir ülkede insan şu başlığı açmaya utanır.

    bütün derdiniz bitti bir bu kaldı değil mi merak edecek? anlaşılan o ki beyin erimiş, üstüne sifon çekmek kalmış ama kimse boka yanaşmak istemiyor. e sen sıçtın bunu! yazık gerçekten.

    edit-1: duyar kasmakla olanı olduğu gibi söylemek arasında fark var. olan bir şeyi olduğu gibi söylemişiz. argüman yetersiz diyen arkadaşlara argüman beğendirecek halimiz yok.

    şiddet dilde başlar gerisi çorap söküğü gibi gelir. evet, her gün kadınların öldürüldüğü, tacize uğradığı bir ülkede kadın cinsel organı üzerinden eğlenmek için başlık açarsan aklından da fikrinden de şüphe edilir.

    bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor.

    edit-2: entry özelinde aldığım mesajlara bakılırsa kadın cinayetleri üzerinden mağduriyet yaratılıyormuş. yani abartıyormuşuz arkadaşlar.

    alay etmeye devam edin ne diyeyim.
  • sol framede görünce öldü sandım.
    yine ölmemiş pezevenk.

    edit: pardon o bu değildi galiba.
hesabın var mı? giriş yap