• buradan görülebilecek efsane ayardır.

    sırf laf olsun diye şikayet edilmişlerdir. sanki konyanın tepesinde hiç uçak uçmuyor.

    (bkz: 3. ana jet üssü)

    görüş editi:

    türk yıldızları türk hava kuvvetlerinin en seçkin pilotlarıdır. savaş durumunda diğer pilotlardan daha fazla görev alacaklardır.

    hava kuvvetlerine bağlı süpersonik akrotimler o ülkenin dış ülkere olan reklamıdır.

    bu listede görülebileceği gibi bu işi yapan tek ülke ülkemiz değildir.

    sonuç olarak türk yıldızları belki de diğer pilotlardan biraz daha fazla ülke tanıtımı ve güç gösterisinde görev almıştır. nasıl dehşet dengesi bu dünyayı savaşa sokmadıysa günümüzde yapılan tatbikatlar ve faliyetler de bir nebze olsun ülkeleri düşünmeye iter.

    edit 2 : avrupa'da öyle ses yap bak ne oluyor diyenlere fransa'dan gelsin.
    yukarıda bulunan listeden bakın yazın arama motorunuza izleyin hangi şehirlerde hangi seslerde uçuyorlar. işte adamlarla aramızda olan fark bu. avrupalılar ne olursa olsun kendi ülkelerine sahip çıkıyor. kendi askeri olduğu için destek çıkıyor biz ise anca köstek oluyoruz.

    daha önce prochaine station başka bir başlıkta yazmış görmemişim.

    not; link düzeltildi.
  • hamasi söylemlerle "doğru" kavramının üzerine yatan kimselerin saygısızlığı efsane adı altında andıkları "göreceli" ayar.

    evet rahatsız ediyorlar, yukarıda şov yaptıklarında memleket kurtulmuyor efendi! madem çok vatanseversin haziran 2012'de dış kuvvetler tarafından türk uçağının düşürülmesini sorunsallaştırsaydın.

    vitrin yurttaşlığı hiç yakışmıyor bu topraklara. buna bilmukabele, vatanseverlik şu sıralar sadece beden üzerine giyilen cilalı, yaldızlı bir giysi ve her geçen gün o kıyafet üzerinizde bollaşıyor. çünkü kavrama seviyenizle genişlettikçe genişletiyorsunuz. yakında hiç tutmayacak duruma gelebilir, üzgünüm.
  • şımarıkça bir tepkiye verilmiş ergen ayarı.

    kadının tepkisi şımarıklık kokuyor çünkü hergün olan bir şey değil bu gösteri. iki saat dişini sıkarsın geçer gider.

    kadına verilen cevap ise ayar mayar değil bildiğin zırva. uçaklarımıza havada taklalar attırıyoruz ki siz rahat uyuyun! en basit tepkim hadi oradan olur. güç gösteri diyecekler çıkacak şimdi ama "suriye uçaksavar bataryaları seyretmemiş bunları demek ki" cevabını alabilirler pekala.

    bir de askerin, biz vatanı koruyoruz geyiği batıyor artık bana. siz vatan falan değil, devleti koruyorsunuz. vatan umrunuzda olsa üzerinde yaşayanları da düşünürdünüz biraz.
  • çocuk uyuyor gidin başka yerde top oynayın diyen kezbanlardan bu ülkede futbol altyapısı gelişmedi be ne diyorsunuz
  • oğlunun çükünü kestirirken tüm gün davul zurna çaldıran, askere gidecek oğlu için kornayla kafa beyin patlatan, düğününde dakikalarca havai fişek attıran densizlere verilen şahane bir ayar.
  • gayet yerinde olmuş. ayarı yiyenin uzaktan akrabalarını da burada ağlaşırken görebilirsiniz süslü cümlelerle.
  • havada "kezban" yazarak verdiklerini sandığım yerinde ayardır.
  • konyada 3. ana hava jet üssü olduğu halde hiçbir şey duyamayan biz ve aynı şehirde yaşayan dümbük kadının saçma şikayeti
  • "tam emin değiliz, uludere'deki faciayı yaşatmak, kocatepe'yi batırmak, yunanistan savaş uçakları ile anlamsız it dalaşları yapmak gibi anlamsız faaliyetler için de o gürültüyü yapıyor olabiliriz." "ay tatlııım, benim çocuğumun güvenliğini de mi düşünüyordunuz siz akrobasi gösterisine hazırlanırken, kıyamaaaaaam..." "türk askeri olmasa, her dakika etraftan üstümüze düşmanlar çullanacak, evlerimizi, işlerimizi elimizden alacak, erkeklerimizi öldürecek, kadınlarımızın ırzına göz dikecek. çünkü türkiye avrupa ile asya arasında köprü konumundadır." ne köprüymüş arkadaş; yıllardır ekmeğini yiyor birileri... :)

    hiç durma arkadaşım, bas eksiyi :d
hesabın var mı? giriş yap