• şu ülkede polisin haberi olmadan uyuşturucu satıldığını düşünüyorsanız hakikaten kafasızsınızdır demektir.

    şu ülkede satılan her uyuşturucdan polis payını almıyor diyorsanız kafasızsınız demektir.

    birader ülkede 2-3 ayda bir öyle göstermelik bir operasyon olur 3-5 kilo bişey ele geçirilir o ele geçirilen 3 kilo kayıtlara 2 kilo diye geçer kalan 1 kilo satılır parası yenilir.

    bu ülkede uyuşturucu satıcılarının dokunulmazlığı temelde polis tarafından korunmaktadır.
  • ankarada gram ile eroin satan bir evi defalarca kez ihbar etmeme rağmen göstermelik bile polisin gelmemesiyle benimde katıldığım önerme. evin önü sanki taksi durağı gibi, devamlı gelen taksiler ve özel araçlar resmen kuyruk oluşturuyor. artık öyle bir ün yapmışki bu "tezgah" yoldan geçene sorsanız gösterir, bütün semt haberdar, taksiciler haberdar fakat nedense bir tek polisin haberi yok. semtte taksiye binip şurası diye tarif edince taksici size hemen "içme, etme" diye öğüt vermeye başlıyor hatta "gel seni ot tezgahına götürüyüm eroinden uzak dur" diyen iyi niyetli(!) bir taksiciyle bile karşılaştım. o kadar çok müşteri taşımışlar ki sizi direk kullanıcı sanıyorlar. 5 gram eroini 250 tlye satıyorlar elde ettikleri geliri bir düşünün. galiba bu gelirin bir kısmını polise vererek güvence sağlıyorlar.

    kapıda eli silahlı 2 tane nöbetçisi olmasa mahallece olayı çözecektik fakat işin içinde silah olunca hatta silah dediğim tabanca değil bildiğin polislerin kulandığı akrep olunca normal vatandaşın yapabileceği bir şey kalmıyor. ne yapalım kendimizi otomatik silahların önüne mi atalım?
  • bu ülkede ankarada dayın yoksa hakkını bile alamıyorsun, uyuşturucu satan mı hakim iradeye rağmen iş tutabilecek? hakim irade ile anlaşmaz isen değil uyuşturucu pazarda limon bile satamazsın, sattırmazlar. yani anlayacağınız tezgah kurulmuş, bir güzel işliyor.
  • o'nun yerinde olsam ben de dokunmazdım. anladınız siz.
  • istanbul - gaziosmanpaşa'da gözle görülen olaydır. ilçe emniyet müdürlüğüyle, gaziosmanpaşa adliyesinin arasındaki 7-8 sokaklık bir roman mahallesinde kendimi bildim bileli bir uyuşturucu ticareti döner. bunu emniyetten adliyeye giden poliste görür. sabah işine gelen savcıda. adliyenin alt kapısı bu uyuşturucu sokaklarına açılır. defalarca baskın yemiştir evet. lakin bir torbacı yakalanıp yerine yenisinin gelmesi dakikalar almaktadır. olan yine bu bataklığa düşmüş, alacak para bulamayıp satıcılığa düşen insanlara olur. bu pislikten kurtulmanın yolu baskın falan değil, bu illeti ülkeye sokanları, bu mahallelere dağıtan baronları yakalamak ve teşhir etmektir.
    yukarıdaki devlet eliyle sokulup dağıtılıyor iddaalarını gerçek sayarsak, konu iyice b*** sarıyor...
  • bir uber değildir.
hesabın var mı? giriş yap