• çöp bile ithal ediyoruz diyorsun adam sana dönüp 40 yıl borçla, 3 katı maliyetle yapılmış köprüyü örnek gösteriyor. durum maalesef bu yapacak birşey yok.
    filipinler'in başkanı sırf bu yüzden kanada'ya savaş ilan edecekti bizde tık yok. asbestli gemilerin söküm başkenti olan izmir ve istanbul tersanelerini yazmamışlar. bizimle kalmadı, soyumuzun geleceğiyle oynanıyor.
  • ormanları,parkları,mezarlıkları,sahilleri ,sokakları hatta otobanları çöp içinde olan ülkenin yeni dramı. sorsan temzilik imandan gelir. daha 2 gün önce sakallı hacı hoca dolu olan minibüsten otobanın ortasında 2 adet pet şişe atıldı yola. batsın lan bu ülke. bütün insanı istatistiklerin dibinde olmak zorundamıyız.
  • türkiye kendi çöpünü ayrıştırıp geri dönüşüm sağlayamazken her yıl giderek artan miktarda plastik atık ithal ediyor. son 10 yılda çöp ithali yüzde 7 bin 300 oranında arttı ve yıllık 600 bin tona çıktı. çin'in bile kabul etmeyip yasakladığı çöp ithalatının rotası türkiye'ye döndü.

    dünyanın çöp kutusu olduk
  • sadece plastik ve demir değil, insan hurdalarını da bize itelediler. sosyal yapı bir 30 yıl bozulacak. ancak 2050 yıllarında kendine gelebilecek.
  • ne güzel polietilen yasağı yürürlüğe girmişti 2 temmuzda, 9 temmuza kadar dayanabildiler.
    geri dönüşüm sahibi tesisi sahiplerini memnun etmek için, halkın sağlığından vazgeçtiler!
hesabın var mı? giriş yap