• link

    türkiye kobiler birliği adlı çorap ve iç çamaşır firmasıdır. avon tarzı bir satış sistemi var. siteye girip üye olunuyor. sonra çağrı merkezi arayıp üyeliği onaylıyor. adrese katalog, bir kilot ve satış çantası gönderiliyor. üye bu kargoyu kapıda 50 tl ödeyerek teslim alıyor. ama benim kargoma satış çantasını koymamışlar. arayıp söyledim. yeni siparişimde ücretsiz verilecekmiş. çağrı merkezini arayınca direkt bağlanmıyor. sizi arama listemize aldık, arayacağız, diye bir bant kaydı dinletip kapatıyorlar. bir iki saat sonra sizi arayıp derdinizi dinleyip çözüm bulmaya çalışıyorlar. bana hep emine hanım denk geliyor. sevimli bir hitabeti var, beybi.

    sitede %40 kar deniyor ama gerçekte %20 kar elde edebilirsin. çünkü katalogta her üründe %50 indirim var. yani müşteriye kataloğu gösterince ürünün etiket fiyatı 200 tl. hemen altında indirimde sadece 100 tl yazıyor. ama bu ürün bana 80 tlye geliyor. ben de katalogtaki indirimli fiyattan satabiliyorum. çünkü gerçek fiyat hem çok pahalı hem de katalogta indirim yazdığı için müşteri indirimli fiyattan alıyor.

    temsilci paketi için hani 50tl ödemiştim ya. ilk ürün siparişimde bunun 25tlsini indirim olarak bana yansıtıyor. sipariş sepetimde 5 tllik katalog da otomatik ekleniyor ve bunu silemiyorsun. sipariş sepetini tamamlayınca kataloga 5tl ödememek ve 25tllik indirimini kullanabilmek için çağrı merkezini ara. onlar geri arayınca derdini anlat. hemen o anda 25tl indirimini tanımlıyor ve katalogu siliyorlar. bu aşamadan sonra sipariş sepetinde hiçbir değişiklik yapmadan onaylamalısın. yoksa işlem iptal oluyor. neyse. sipariş sepetinde 25tl indirimin tanımlanmış ama katalog hala var. siparişi paketlerken katalogu çıkarıp faturandan 5tl eksiltiyorlar. zaten çevrimiçi ödeme yok. kargocu kapıya gelince paketi kontrol edip eksik fazla yoksa nakit ya da kredi kartıyla ödüyorsun.

    siparişin en az 100tl ise kargo bedeli eklenmiyor. siparişin en az 150 tl ise sepetin ekranda iken aşağıya doğru git. orada 150tl siparişinde müthiş indirimli alabileceğin ürünler var. en fazla üç tane alabilirsin. onları da ekle. sipariş sepeti sayfasındaki herşeyi oku. köyü sürprizlerle karşılaşmamış olursun.

    ürün çeşidi maalesef az. büstiyer alamadım, hiçbir çeşidi kalmamış. büyük beden çeşidini sevdim ama daha fazla çeşitlilik olsa daha verimli olurdu.

    şimdilik bu kadar. kargom gelince güncelleme yapcam.
  • makyajlanmış (bkz: ponzi scheme). paranızı çarçur etmek iştiyorsanız bulaşabilirsiniz.
  • 6 kadin atlet 115tl
    6 erkek atlet 120tl
    6 çocuk atlet 72tl
    6 kadin külot 50tl
    6 erkek külot 92tl
    6 erkek boxer 93tl
    6 çocuk külot 50tl
    www.turkobir.com.tr
    b153

    diye mesaj atan bir firma. hasta bunlar yemin ediyorum hasta. lan böyle atlet, külot mu satılır.
hesabın var mı? giriş yap