• chp istanbul bahçelievler gençlik kolları başkanı imiş.

    pkk'nın diktiği heykelin indirilmesine çok tepkiliymiş. " "heykelleri yıkabilirsiniz, kitapları yakabilirsiniz ama fikirleri asla! #lice" diye bir twit atmış.

    daha önceden de facebook sayfasında türklerin ermenilere soykırım yaptığını savunurmuş meğerse:

    "evet ermeni soykırımını türkler yaptı. yüzyıllardır kandan, kinden, nefretten beslenen bir millet ki bugün yine ermenileri, alevileri, kürtleri ezmeye, yakmaya, katletmeye devam ediyor... ınkarı ise katliamı meşrulaştırmaktır. günümüz türkiyasında biz bu inkarcılara insanlıktan nasibini almamış faşistler diyoruz!!"

    kılıçdaroğlu'nun "yeni chp"si işte bu. tam da rte'nin "yeni türkiyesi'ne uygun.

    http://www.ulusalkanal.com.tr/…avunmasi-h34954.html
  • cemaat operasyonuyla oluşturulan yeni chp'nin pkk sempatizanı yöneticisi. karşıdevrim sürecinin doğal sonucu.
  • kendisine linç girişimi başlatılmış da, üzerine asılsız iddialar atılıyormuş da, falan da, filan da, canım benim, kıyamam ya...

    hadi o heykelle ilgili attığın twiti bu açıklamanla tevil ettin diyelim. ki, zırva tevil götürmez misali hiç de tevil götürmüyor gerçekten de. çünkü twitinde yazanlar belli, nasıl bir ortamda yazıldığı belli.

    her neyse, peki şu facebook güncellemesiyle ilgili bir açıklaması yok muymuş acaba? hani "yaptığım facebook güncellemesi medya da farklı şekilde lanse edilerek çarpıtılmıştır, yanlış anlaşılmıştır. gerekli açıklamayı yapacağım.." diyordu da?

    https://twitter.com/…ktas/status/502057525651718144

    orada da attığı twit şu idi, tekrar hatırlatalım:

    "evet ermeni soykırımını türkler yaptı. yüzyıllardır kandan, kinden, nefretten beslenen bir millet ki bugün yine ermenileri, alevileri, kürtleri ezmeye, yakmaya, katletmeye devam ediyor... ınkarı ise katliamı meşrulaştırmaktır. günümüz türkiyasında biz bu inkarcılara insanlıktan nasibini almamış faşistler diyoruz!!"

    https://twitter.com/…oglu/status/502386598294847488

    mesele aslında chp'nin belki de son 30-40 yıllık kronik sorunlarından biri. adamın chp'nin geçmişiyle, tarihiyle, fikirleriyle, ilkeleriyle en ufak bir yakınlığı yok. hatta bunlarla kavgalı. ama kendisi bir şekilde siyasete girmek, onun merdivenlerinde yükselmek istiyor. bunun için fikren kendisine daha yakın aşırı sol veya kürt milliyetçisi partilerde ise kendisi için bir gelecek olmadığını görüyor. zira bu partilerin ya tabanı yok, ya da hdp gibi bir partide yükselebilecek bir konumda değil. öyleyse ne yapıyor, dalıyor chp'ye. tabanda olmasa da yönetimde de bu tür kişilere her zaman bir hoşgörü, bir benimseme var zaten. sonuç olarak bütün parti mitinglerinde türk bayrağı taşıyan chp seçmeni de bu tür adamları bilmeden başlarının üzerinde taşıyor.

    not: yalnız bu sefer arkadaş biraz acemilik yapmış, erken davranmış. kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş. https://twitter.com/…rchp/status/502092509091483649

    edit: chp'den ihraç falan da edilmemiş meğerse. aşağıdaki chp'nin yayın organı statüsünde olan sitedeki habere ve resmine bakılırsa görevine aynen devam ediyor.

    http://www.gercekgundem.com/…azili-pankartla-yurudu
  • atanamamış hdp'li.

    tam bir y-chp'li yani...

    http://i.hizliresim.com/gzjxrq.jpg

    şurada bahsettiği şey aslında şu:

    (bkz: bir evin bodrumunda tıkılı kalmış 30 terörist)

    günlerdir içeriden çıkmayan, hatta çıkmadıkları gibi binaya yaklaşan ambulanslara makineli tüfek ve roketle ateş açan teröristler için bunları söylüyor. retweet ettiği twitler de hdp'li faysal sarıyıldız'a ait malum örgüt manipulasyonu.

    http://i.hizliresim.com/ppzqzb.png

    http://i.hizliresim.com/qzoqgr.jpg

    bunlar da dersim harekatına ve şu dönemde her gün can alan, fidan gibi gençleri, 4 aylık bebekleri, hatta sırf rehin tutuldukları ilçeden kaçmaya çalışan 12 yaşındaki kızları katleden terör örgütüne karşı alınmak istenen tedbirlerle ilgili engin fikirleri:

    http://i.hizliresim.com/m1w3r8.jpg

    http://i.hizliresim.com/92pglo.jpg

    bu da ahlak seviyesi:

    http://i.hizliresim.com/qpzenv.jpg

    daha önce de yazmıştım, tekrar olacak.

    tam da rte'nin "yeni türkiyesi'ne uygun, kılıçdaroğlu'nun yeni chp'li profili işte budur.

    zaten kendisi hakkında yazma sebebim de işte bu profili en iyi şekilde temsil eden bir prototip olması ile alakalı. yokse ne kendisini tanırım, ne de kişisel bir garezim var. hatta hiç aklımda da değildi de bugün bir yazar aylin nazlıaka başlığında chp için "atatürk'ün izinden giden genç, yenilikçi parti" yolunda yürümeye de devam edecek." demiş, oradan aklıma geldi kendisi.

    bu protitiple "yeni chp"nin, akp'yi kaç seçim daha iktidar yapacağını ise hep beraber göreceğiz.

    edit: bu arada ben de bir hdp'li olsam, ben de aynı şeyi düşünürdüm kendisi için :)

    http://i.hizliresim.com/nl3r25.jpg
  • https://pbs.twimg.com/media/ckcvzyaxaaazsqe.jpg

    chp'deki şu atanamamış hdp'liler hdp'ye geçsin ricâ ediyorum. akp tabanına yapılan "terörü chp destekliyor." propagandasına malzeme olmasınlar.
  • 14 ocak 2018 chp istanbul seçim rezaleti sonucunda siyasetteki kariyeri muhtemelen daha da yükselecek biri.
  • yine gundem olmus kadrolu terorist, pardon teror sevici.
  • “nah size oy” deme sebebi olan terör örgütü propagandacısı, kansız.
  • siyasal alevi.
    kk 2023 yılında kendisi gibi loser biri için bile aşırı denecek bir şey yapıp kurultayı da kaybedince, ufuk emre gibi mezhep siyaseti yapanlar çıldırdı.
    tolgahan erdoğan, bülent kerimoğlu, ufuk emre bektaş gibi tek alameti farikası alevi olmak olan kişiler coşuyor.
    (bkz: bülent kerimoğlu) bakırköy belediye başkanı. adam hakkında iyi söz eden kimse yok.
    ufuk emre bektaş kim diye girip bakıyorsun, eğitimi bile adam akıllı yok.
    hacı bektaş veli derneği başkanı imiş.
    hacı bektaş gibi bu toprakların en önemli insanının adını kullanarak siyaset yapıyor bu yenikler.
hesabın var mı? giriş yap