• normal bir dünya vatandaşıdır.
  • gitmeye gerek yok.kendileri türkiye’ye geliyorlar.antalya’da çok var.
  • çok saf bir eşi vardır ve onu kekliyordur.
  • ukrayna, ucuz diyen insanlari anlamadigimdir.
    ulan kiev’de ki dash cafe’de fiyatlar ateş pahasi. ki burasi turk restorani. normal bi aksam yemegini 70-80 tl’ye yiyosun. diger restoranlarda daha da absurd fiyatlamalar mevcur. bu sovyet grubu niyeyse sushiye bayiliyor. sushi restoranlari hayvan gibi pahali. kluplere girisler en az 500 grivna. guncel kur ile 100 tl. kari-kiz ile bi aktivite yapmak istesen, bu rakamlari 2 ile carp. ukrayna ucuz falan degil artik. onceden ucuzmus. adamlarin parasi deger kaybetmedi. 28 grivnaya 3-4 tl idi dolar/tl/gruvna uclusu. simdi 26 grivnaya 7 tl oldu. usteik cebinizde artik hergun 100 dolar bulundurmak zorundasiniz ulkeye giris yapmak icin. dostlarim dunya bize cok pahalilandi. sonumuz hayrolsun.
  • tam olarak gezme amacıyla gittiğimden içinde bulunduğum durum. adamlar resmen 2+1 tabir ettiğimiz yerlere küçük müzeler açmış ben ki hayatında sayılı kar görmüş olarak kar kış döneminde giderek çok keyif aldığımı söyleyebilirim.
  • gezmek için gitmeyi düşünüyorum ama toplumun gözündeki ukrayna = çapkınlık algısından korkuyorum.
  • olmayan türk erkeğidir yemeyelim birbirimizi hahahahaha
  • ukrayna'da ki fiyatlardan şikayet eden tipleri anlamıyorum.
    kardeşim vizyonunuz kadar yorumlayın.
    yurt dışına gitmişsin. dash cafe (asıl adı dadaş'dır), turkish house,ali baba vb. yerlere gidersen. pahalı olması normal.
    bir çok sebebi var..
    işletmeci türk . adam türkiyeden kalkmış orayı işletmeye gitmiş, ona göre ürün getiriyor. içtiğin suya kadar türkiye'den geliyor. ne olacak tı ?
    orada normal marketten 1 su alırsan 10 grivna, ama bu tarz türk işletmelerden su alırsan (sırma genelde) 30 grivna. kaldı ki bu en basit örneği..
    ukraynaya gitmişsin sen hala kebap lahmacun peşindesin. ulan biraz ufkun genişlesin yerel şeyler tat dene. ama olmaz.. illa gidip orada çayını içecek, kebabını yiyecek. çünkü türkiye'de bunların hiç birini yapamıyor.
    2. olarak ben ukraynaya defalarca gitmiş ve çoğu şehrini gezmiş birisiyim. ukrayna sandığınız gibi açık hava kerhanesi değil. orada seks işçiliği yapan bunu gizlemiyor sadece. şu zihniyeti bi değiştirin. sonra gelir yorumlarsınız
  • ukrayna türkler ve türk erkeği için gidilebilecek en iyi yer şu anda. rusya tayland yunanistan a kıyasla ister odessa, ister gizli cennet karpatlar, ister kiev ister lviv olsun mutlaka gidilmesi gerekir.
  • aynen aynen, turistik.
hesabın var mı? giriş yap