• yahu kimin alacagi var da alamadi suraya bir yazsa da ogrensek! refinansman ve sendikasyon kredisi ile ilgili kavramlarini bilmeden iskembeden sallayanlar ortaligi bulandirip algi yonetimi yapmaya cabaliyor ya , komedi...
  • hisselerin yurtdışina çıkarılması, kamuoyunda konuşulan kayyum atanacak söylentileriyle birlikte değerlendirildiğinde garip kokular gelen durum.

    internete düşen yeniden yapılandırma talepleri ise pek bankaların hoşuna gidecek gibi durmuyor.

    halihazırda bankaların korkulu rüyası türk telekom sorunu hala cozulememisken bu sorun türk bankacılık sektörünü epey zorlayacaga benziyor.
  • her mağazada, hatta en ufak bakkalda bile 50 çeşit ürünü olan firma bile zor durumdaysa nasıl ekonomimiz çoh iyi bizim arkadaş? 3-30 paraya iş çeviren küçük esnaf ne yapsın bu ülkede?
  • durumu karışıktır.

    normal şartlarda güçlü bir şirketti. fakat bu feto muhabbeti falan şirketi yıprattı. şirket zora düşerse hükumetin o şirkete pek el uzatacağını sanmam. yani kredi bulma sıkıntısı çeker. zaten ülkerin de hisselerini yurt dışına çıkarması normal bir durum değil.

    bizim burjuvanın-şirketlerin senelerdir anlamadığı bir olay var. belli bir cemaat ya da hükumet ile yükseldiğinizde onlar düştüğünde sizde düşersiniz. zamanında turgut özalın dönemsel zenginlerinden eser yok. tansucular ile mesutcular sayesinde kısa yoldan zengin olanların esamesi okunmuyor. feto ile bedavadan yükselen şirketler de birer birer battı ya da kayyum atandı. adamlar yurt dışına kaçmak için bile para bulamıyor.

    benim tahminim şirket zor duruma düşerse batmasına izin verirler. kayyum atarlar ve şirketi aynı isimle kendi güvendikleri birileri üzerinden devam ettirirler.
  • kapitalist duzende en buyuk hirsizlar buyuk sirketler, ozellikle bankalardir. bunu bilsek de elden baska birsey gelmiyor, her durumda soyuluyoruz. hirsiz evden calinca hirsizlik yapar, ulke borcu varken odemezse hirsizlik yapmaz
hesabın var mı? giriş yap