• pc kullanıcılarının bu siteden indirdikleri program ile kendi benchmark değerlerini dünya ile paylaşmasını sağlayan site.
    gerçekçi olması açısından çok faydalı, karşılaştırma kategorileri yeterli, tavsiye edilir.
  • pc donanımlarını en doğru şekilde karşılaştırabileceğiniz site, alternatifini görmedim.
  • ortalama %130 destroyer puanımla, fakirleri geride bıraktığım test.

    şaka bir yana bazı elemanların %216 falan makineleri. zzzzz...
  • ilk nesil ryzen işlemcilerde bu performans hiç bu kadar ucuz olmamıştı gibi yorumlar yaparken şimdi intelin resmen trollüğünü yapmaktadır. ne amd ne intel fanıyım ancak yaptıkları şey sadece haksızlık. işlemcilere yaptıkları yorumlar aşırı derecede boş şunu alın %10 daha fazla "efps" alırsınız gibi kendi icatları olan saçma sapan şeylerle insanları intel işlemcilere itmeye çalışıyorlar.
  • eğer yeni bir bilgisayar parçası alacaksanız ve parça kıyaslaması yapıyorsanız asla güvenilmemesi gereken site. amd'nin donunda salladığı intel işlemcilerin daha iyi olduğunu söylüyorlar. utanmasalar 2060 super'ın 5700 xt'den iyi olduğunu da söyleyeceklermiş ama son anda utanmışlar.
  • zaytung'dan hallice işlemci incelemeleri yazan rezil site. gerçekten parodi gibi, inanılmaz. 11900k incelemesinden bir kesit:

    --- spoiler ---

    a mind-numbing list of irrelevant “scientific” and rendering benchmarks are presented as gospel. when it's convenient, unrepresentative canned game benchmarks are chosen e.g. ulletical’s csgo which runs at nearly double the in-game fps. different games, mostly unplayed by real users, are cherry picked for each “review”. at every release, amd’s marketers circle overhead coordinating narratives to ensure another feast of blue blubber ensues. credible benchmark data, which necessarily includes replicable video footage from popular games, is the exception rather than the rule.
    --- spoiler ---
  • konuya uzak olanlar için ahaber diyeyim öyle anlayın.
  • en son intel subreddit'inden bile banlanmıştı. baliciler balici.
  • bir süre ciddiye aldım. buraya bakarak karar verdim. sonra iyice rezilleştiğine kanaat getirdim.

    bu siteye göre i7 13700, ryzen 7 7700'den daha iyi. yabma yav... iyice milleti salak yerine koymaca oldu bu iş.
hesabın var mı? giriş yap