• deu iibfnin öğrenci dostu hocasıdır. derslerinde oturacak yer bulmak çok zordur. recep hocanın (bkz: recep kök) en güçlü ikamesidir. genelde sınavları kolay ve puanı bol olur. mikro iktisat dersinin quizinde sorduğu soruyu sınavda tekrar sorar.*finansal iktisat ve mikro iktisat dersleri verir. yrd. doc. unvanına sahiptir.
  • dekan yardımcısı olmuş kıymetli hocadır. mikro iktisat ve finansal iktisat derslerinde mükemmel öğretiler sunar, iktisat bilimini mükemmel öğretir. derslerinde boş yer olmaz merdivenlerde ders dinlenir.
    her sene düzenlediği finansal iktisat sempozyumlarında bir sürü staj ve eğitim olanaklarını kampüse getirir.(bana çıkmasına rağmen beni göndermedi ama olsun, canı sağolsun:))
  • düzenlediği finansal iktisat sempozyumu içeriğinde gerçekleştirilen çekiliş ile spk’da 1 haftalık eğitim semineri kazanmama ön ayak olmuştur. yine aynı sempozyum neticesinde mkk, takasbank, bist, tspb gibi ülkenin önemli kuruluşlarında çalışan kişileri öğrencisiyle buluşturur. deu bünyesindeki en düzgün grafik çizen hocalardan birisidir. farklı renklerdeki kareli polo gömlekleriyle görmeniz mümkündür kendisini.

    edit: spk seminerine kayıtlar normal şartlarda da çekiliş esası ile yürütülür, bu nedenle hak yeme vb. bir durumu olmadığını belirtmek isterim.
  • yabanci bloglari google translate&copy&paste ile kendi bloguymus gibi satan emek hirsizi bir tip.
    .net 7 nin release tarihine bakayim derken sans eseri denk geldim

    25 haziranda elemanin biri soyle bir blog postu yayinliyor.

    4 gun sonra bu genco kelimesi kelimesine araklayarak su postu bloguna koyuyor.

    google searchte bu kadar yukarda cikiyorsa afise edilmeyi de haketmis
hesabın var mı? giriş yap