• vakıfbank'ın gecelik faiz kazandıran, vadeli mevduat özelliklerine sahip olan tl, usd ve eur olarak açılabilen bir yatırım aracıdır.

    birikimler gecelik faiz oranıyla değerlenirken ihtiyaç olduğu anda vade kaybı yaşamadan para yatırma, para çekme işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.

    minimum hesap açılış tutarı 1.000-tl, 1.000-usd ve 1.000-eur olup, tl mevduatlar için 100 gün süre ile geçerli tanışma faiz oranı %23'tür.

    kaynak
  • eft/havale işlemlerinin ücretsiz yapılmasını sağlar. bu hesabı açılabilmesi için gerekli olan alt limit 5.000 tl'dir. böylelikle eft/havale işlemlerini ücretsiz yapmanız için banka 5.000 tl'inize bloke koymuş olur. günlük küçük miktarlarda kazandırır da.
  • soyle bir dezavantaji var

    bu hesap turu 100 gunluk tanisma faizi veriyor. diyelim 10.25'ten girdiniz, faizler 15'e kadar yukseldi. bu hala 10.25 vermeye devam ediyor. artis yok malesef.

    10.25'ten girdim adamlar 11.25 yapmis ama bizi etkilemiyor.
  • yüzde beş (5) faiz oranı ile beni benden alan yatırım hesap türü.
    dalga mı geçiyorsunuz?
  • 100 bin tl ile hesap açarsanız beşşşbinnnbeşyüzzzzz tl vadesiz hesapta tutulacakmışş vade işletilmeyecekmiş şeklinde devlet bankasının uyanıklar hesabı.
  • yıllar önce maaş için açtığım vakıfbank hesabında sadece vadesiz tl kullanmıştım. birkaç yıldır vakıfbank hesabım atıl duruyordu.

    son dönemdeki bu arı hesabın günlük faizi için burda bir hesap açmıştım.

    internet sitesinde arı hesapta mobil üzerinden eft havale ücretsiz olduğu açık şekilde belirtiliyordu.

    bugün eft yapmak istediğimde işlem ücreti istedi, bankayı aradım

    dediler ki

    “işlem ücreti muafiyetini şubemizden tanımlamanız gerekiyor.”

    bu tamamen işi yokuşa sürmek. başka bir anlamı yok.

    fiziki şubeye gidip benden işlem ücreti almayın demem gerekiyormuş işlem ücreti almamaları için.* yoksa biliyorsunuz bazı insanlar işlem ücreti ödemeye bayılır, onun için opsiyonel yapmışlar herhalde.

    rezalet başlığı açmanın eşiğinden döndüğüm uygulamaları olan bankanın bir hesap çeşidi.

    edit: yazım yanlışları ve anlatım bozuklukları giderildi.
hesabın var mı? giriş yap