• an itibari ile 1.0 versiyonu bulunan bir firefox extension'ı. bu "ekstensiyon" lafını, "ed on"u falan da yeni uydurdular. bildiğin kırk yıllık plug-in halbusi. neyse.

    iddialara göre 60'ın üzerinde sitede çalışıyor. ama sadece ifilm, youtube ve metacafe'de çalışması bile ziyadesi ile yeterli.

    arayüzü oldukça sade ve kolay. içinde download etmek isteyip de edemediğiniz içeriğin bulunduğu sayfada, bu pılag in'in yüklenmesinden sonra status bar'ın sağ alt köşesinde çıkmaya başlayan işarete basınca, bi pencere açılıyor ve pılag in bu mini pencere içinde, ilgili sayfada download edebileceği videoları listeliyor. her alternatifin yanında düğme var. basınca getiriyor. basmayınca getirmiyor. böle iki yönlü bi fasilite yani.
  • isminden ötürü spyware izlenimi veren bir firefox eklentisi.
  • bazı sitelerde işe yaramayan eklenti ama işe yaradığında da pek güzel oluyor o ayrı.
  • 1.1.1 versiyonu çıkmış, firefox 2.0 ile uyumlu eklenti. aşağıdaki adresten ulaşılacak sayfada download linki bulunabilir. bu eklenti sayesinde videolara normalden çok daha kısa sürelerde erişmek mümkün olmaktadır. indirilen dosyalar genelde flv olduğu için flv player tarzı programlar gereklidir. vlc player tercih edilirse daha iyidir.

    https://addons.mozilla.org/firefox/2390/
  • dosyaları flv formatında indirmektedir ama bu dosyalar daha sonra super adlı bir başka programla istenilen uzantıya**** dönüştürülebilmekte hatta istenirse mp3 gibi sadece işitsel* formatlara da çevirilebilmektedir ki bu iki saat bedava mp3 aramaktan çok daha hızlı ve kullanışlı bir yöntemdir.

    düzenleme: baya bi zamandır bunun yerine ook video ook kullanmaya başladım, tavsiye ederim.
  • (bkz: vdownloader)
hesabın var mı? giriş yap