• artık sabah gazetesi fenerbahçe muhabiri.

    10 yıla yakın gazetecilik yaşantısında birlikte çalıştığı müdürler yılmaz özdil, iskender baydar, serdar ali çelikler ve emrah kayalıoğlu... fenerbahçe için büyük kazanç, galatasaray için büyük kayıp. çünkü net galatasaraylı olmasını isteyeceğim türden bir fenerbahçeli.

    spor bilgisi tartışılmaz. iddaa istesen, kralını yapar. dilencilik desen, feys'te dön yolundan dilenci'yi beğenenlerden. ama çevresindekilere kıyasla en ayırt edici özelliği, futbol üzerine sağlam bir öngörü yetisine sahip olması.

    ayrıca tip olarak tuna kiremitçi ile 05 edi karışımıdır. evli olması, üzücü tim'e dahil olmasını engellemekte. handikapı 5 metre yanına pas atamayan cana ile hemşehri olması *
  • twitter adresi için; http://twitter.com/#!/albandemir
  • klasik sallayangillerden bir gazeteci.
  • az önce a haberde beni şoka sokmuş muhabir parçası.
    adam resmen sosyal medyada aykut kocamanı istemeyen taraftarları futbolu bilmemekle suçladı.
    sen kimsin rezil adam muhabirsen bilgi ver yorum yapma.
    taraftar bilecek tabi , senin o beş para etmez gazeteni taraftar para verip alıyor. bu yukardan bakma nedir.
    yok taraftar bulvac yolda görse tanımazmış. sen biliyordun sadece.
    aykut diyen adam futbolla ilgili iş yapmasın.
  • ekürisi (bkz: ahmet selim kul) ile birlikte sosyal medyada anasına karısına kardeşine küfür yemesine rağmen aykut kocaman'ı körce savunan futbol cahili aykutbahçe'li.

    son saçmalığı fenerbahçe sezona aykut'la girerse %90 şampiyon'muş, aykut'la girmezse %20. yeni hoca, kurulacak kadro, yönetim etkisi, taraftar, sinerji hiçbir şey önemli değil, tek kriter aykut kocaman. yok böyle bir kafa. ne alıyorsunuz karşılığında, nasıl böyle oluyorsunuz, sonra nasıl sevdiklerinizin yüzüne bakıyorsunuz acıyorum. en kısa sürede futbol camiasından silinmesi dileğiyle.
  • bu adamlar ne içip televizyona çıkıyor merak ediyorum , diyor ki bu arkadaş cocu'da olsa geçen sene josef topal oynardı başka oyuncu yoktu aykut'un elinde başka alternatif yokmuş, abicim fenerbahçe'ye geleceği neredeyse ocakta belli olan büyük deha aykut görememiş mi josef topal faydasızlığını gelmeden sezon başı 10 transferi ben mi yaptım bi tane adam almayı akıl edememiş mi, ozan diye bi oyuncu vardı tamam bende sevmiyorum kafası farklı yerlerde çocucuğun ama hocaysan fenerbaçe'de kazanacaksın bu adamları bir şekilde.

    bir de diyor ki kendisi yüz teknik direktörden 99'u valbuena'yı ilk 11'de oynatmazmış, bak bak kesin oynatmaz zaten adam kariyeri boyunca müzmin yedekti 50 kere fransa milli takımına o yüzden seçildi.

    ya kardeşim bırakın artık şu yalakalık üzerine gazeteciliği, doğru düzgün iş yapın adam akıllı yorum yapın milletin aklıyla dalga geçmeyin.
  • taraflı, kendi fikirlerini söyleme cesareti olmayan, algı yapmaya çalışan ekranlardan silinip gitmesi gereken sözde spor gazetecisi.
  • aykut kocaman yalakası hala ağzına fenerbahçe’yi alıyor. gördükçe sinir oluyorum.
  • ali koç yönetimi bu yetersize haber vermiyor saçma sapan yorumlar yapıyor tam bir azizci bu sözde gazeteci.
  • sabah cem dizdar medya analizi yaparken , bu şahsiyetsizin yazısından bir bölüm okudu.
    bu kalemşör demişki
    dün trnava maçında ayew ve reyes oyundan çıkarken taraftat yuhlamış.
    ulan azizci şahsiyetsiz maçı izledik hepimiz.
    taraftar ayew i değil ismaili yuhladı.
    burdan comolliye , ali koç a algı yapıyor.
    ne utanmaz adamsın.
hesabın var mı? giriş yap