• japonca'da ben kagidim anlamina gelmektedir.
  • bilgisayar oyununun iyisinden anlayan yazar.
  • (bkz: sjw)
    (bkz: meriç)
  • japonca "ben tanrıyım" demek yamulmuyorsam.
  • mcspayer nickli şahısa ithafen,

    hakem tarafından galatasaray'ın hunharca doğrandığı galatasaray - alanyaspor maçında yazdığı "alanyaspor'un hakkının yendiği maç" gibisinden entrysine istinaden "anana sövsünler diye mi girdin bu entryi, fanatiklik kötü bir şey birader. biraz olgunlaşma vaktin geldi." mesajımı şikayet ederek, mesajla hakaretten 1 hafta çaylak ve lanetli yapılmama neden olmuş ultra troll, bir de gelmiş nickaltıma zeka yoksunu yazmış ve gs troll bakınızı kondurmuş.

    sözlük hayatımda ilk kez böyle bir ceza aldım. hem de o kadar sinirli olmama rağmen kontrollü bir şekilde yazdığım bir mesaj sonrası. ben gidip başka takımların başlığına dadanan biri değilim. trollükle de uzaktan yakında alakam yoktur. bu psikolojisi sorunlu şahsın entrylerine batktığım vakit. bir çok yazarın nickaltına da gs troll, bilmem ne troll gibisinden entryler yazdığını gördüm.

    aman siz de dikkat edin, kendisi akp mağdurluğu seviyesinde mağdur rolü yapan bir utanmazdır. asıl zeka yoksunu da kendisidir. başka takımları ilgilendiren başlıklara, insanları sinir eden entryler girerek insanları kışkırtan birisinin doğru düzgün bir insan olmadığı aşikardır.

    kendisine gidip bir psikoloğa görünmesini tavsiye ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap