• sıkıcı gelmesinin sebebi muhakkak aynı sahneleri bir daha ve bir daha tekrar etmesidir. arada verilen detaylar ve olayın gelişmesi merak uyandırıyor. dizinin daha ilk örgüsü örülüyor bunu da göz ardı etmemek gerekir. 2. sezonda daha da anlaşılır bir hale gelecektir.
  • sıkıcı değil, ancak o bütçe ve oyuncu kadrosunu düşününce, beklentileri karşılayamıyor desek daha doğru olur. ıkinci sezonun daha kötü olacağını düşünüyorum. umarım yanılırım.
  • kendi fikrinin kesin doğru olduğunu düşünen bir yazar beyanı.
  • gerçekliği sınanamayacak olan önermedir.

    bana göre de oldukça akıcı ve her anı ilgi uyandırıcıydı.

    (bkz: zevkler ve renkler)
  • ya şimdi tanımadığım insaların zekasıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama:

    "jonathan nolan karısının baskısıyla dizi çekiyor"

    diyen birisinin çok kıymetli(!) bir tespiti bu... yani sezonu 100 milyon dolara mal olan dizi karı baskısıyla çekiliyormuş. ne diyim ki şimdi buna ben? buna inanan bir zekayı ciddiye alıp yorum mu yapayım? tüm zerafetimle bu adama: "bilim-kurgu türüne aşina değilseniz ww size göre bir yapım olmayabilir" mi diyeyim?

    abicim siz izlemeyin gerçekten ya... hayır bi de bu diziyle karşılaştırdığın lost ne amk? o siktiri boktan diziyi o kadar özlediysen aç tekrar izle ama benim izlediğim/sevdiğim diziyi ısrarla izlemeye çalışma, kuş kadar aklınla yorumlama amk! yorumlama lan!

    hayır bi de beğenmediğini tekrar tekrar dile getirme, bokunda boncuk bulmuşçasına başlık falan açma ihtiyacı nedendir lan? ben 15 sezondur süren arka sokaklar'la ilgili her fırsatta yorum yapıyor muyum, başlıklar açıyor muyum amk?
  • (bkz: westworld) başlığına yazmayıp yeni başlık açayım böylece cool olup ve sözlüğün anasını belliyim...

    anlamıyorum yani neden neden? şu kendince yaptığın tespit için neden başlık açarsın ki yaz westworld'ün altına işte.
  • bende çok sıkıldım. 4. bölümü izleyip bıraktım

    6/10 en fazla ederi.
  • ya birader, bu tespitlerinizi, görüşlerinizi neden yeni bir başlık açarak duyuruyosunuz? neden westworld'ün başlığına gidip yazmıyosun bunları?

    ilgi orospusu yazarlar yüzünden bayağıdır bu tür başlıkları görüp duruyoruz, sözlük yönetimi, moderatörler, şu işe artık el atın be yeter!
  • ilk 3-4 bölümde oluşan his aynen böyle ama daha sonra mükemmelleşmeye başlıyor. ben sadece ed harris için,a.hopkins reyiz için bile izlerdim sıkıcı şekilde devam etseydi bile.
  • atıl bir başlangıç olmuş anthony için izleniyor yoksa terra nova bile daha güzel bir diziydi devamı çekilmeliydi
hesabın var mı? giriş yap