• komik tavsiyeler verilmiş hapsedememe tavsiyesidir.

    duvarlara zayıf jammerlar kurarak wifi sinyalini engellemez ancak karıştırırsınız. hem de daha yüksek yayın gücüne ihtiyacınız olacağından modemden zayıf olması mantıksızdır. engellememek bir yana sırf evin dışı değil içinde de sinyal karıştırır wifi'ye bağlanamazsınız. işin kötüsü kanal ayarı yapılamayacağı için jammer başkalarının da wifi bağlantısını jamler.

    sonuçta faraday kafesi ile halledilecek işi bu şekilde batırırsınız.

    faraday kafesi yaparsanız kablosuz tv yayını, radyo yayını, cep telefonu bağlantılarını da unutun. dışarıdan gelen sinyali de kesersiniz.

    ayrıca eve faraday kafesi yapmanın maliyeti yerine modemi usb veya ethernet kablosuyla bağlamak ve wifi'ı kapatmak daha insan aklına uygun bir çözümdür. özellikle kalkanlanmış ethernet iyi iş görür.
  • mac ip kısıtlaması koymak varken gereksiz zahmet ve masraftan başka bir şey değildir ki bu da çok gerekli değildir. piyasada wireless çözebilecek çok fazla adaptör kalmadı. telefonlar da artık üretilmiyor. hepsini geçtim bununla uğraşmak ayrı bir zahmet.

    not: wireless şifreleri brute force ile kırılıyor. şifreler karışıksa aylar alabiliyor. o yüzden çok şey yapmayın siz onu
  • her odaya düşük sinyalli kablosuz erişim noktası derde deva olur.
hesabın var mı? giriş yap