• reklamıyla dikkatimi çeken zayıflamaya yardımcı olduğu iddia edilen ilaç.

    http://www.xlsmedikal.com/
  • aklıma bir alıntı getiren bir başka ürün.
    şöyle ki;

    "bu tarz şeyler işe yarasa şişman insan olmazdı etrafta, düz mantık olm."
    - ata demirer

    hani yoksa keşke tabii...
  • diğer zayıflama haplarına benzemediğini düşündüğüm ilaç. bir kere ilacın şöyle bir özelliği var; yediğin yemeklerin yağlarını ayrıştırıp, idrar yoluyla atılmasını sağlıyor. dün bir tane içtim ve sabah 1 kilo vermiştim. 15 gün sonra net sonuç için tekrar yazacağım.

    net sonuç için edit: bir boka yaramadi tabiki zaten 1 hafta sonra sıkıldım bıraktım. kardeşim bu işleri geçiniz yemek yemeğiniz, spor yapınız ve bol bol sıçınız.
  • aynı etkiyi herhangi bir protein tozu ve multivitamin tableti ile daha ucuza yakalayabilirsiniz. hem daha ekonomik olur hem de kaliteli ürün kullanma şansına sahip olabilirsiniz. bunu üreten firma dünya çapında bir firma değil sonuçta.

    bunu kullandınız diye zayıflamazsınız. içeriğine bir bakın hele tüm gün oturup bunu içerseniz kilo alırsınız. sporsuz kullanımı tavsiye etmem.
  • içinde, şu anda kullanımı yasak olan bir zayıflama ilacının etken maddesini (sibutramin) barındıran ama bunu kutu üzerinde belirtmeyen, son derece tehlikeli bir ürün.
    troid hormonlarını etkileyerek sizi zayıflatır fakat sonrasında oluşacak metabolik bozulmalarla belki daha da fazla kilo alırsınız. kullanmayın, kullandırtmayın.
  • uc gundur kullaniyorum, bi yararini henuz su an goremedim cunku reglim cok yakin ve sismis haldeyim. ayrica troid hormonlarini etkileyerek beni zayiflatacaksa bile raziyim, hatta tum yan etkilerine raziyim yeter ki zayiflatsin.

    tabi ki diyet devam, hic bi ilac zayiflatmaz, ama diyetin yaninda bunu da kullanarak normalden daha hizli kilo verildigini iddia ediyo, bakalim, gorucez.
hesabın var mı? giriş yap