• varım yoğum her şeyim. ünlü olma yolunda ama bildiğimiz ünlüler gibi bir karış havalarda olmayan biri. olduğu gibi, bizim gibi, hatta melek gibi.
  • çok kibar bir hatun bu. böyle narin, sempatik falan. sürekli atlıyor zıplıyor, seviyoruz hepberaberce. dün akşam itibariyle trt de azize adlı diziyle yeni bir başlangıç yapmıştır, başarıları devam edecektir.bizlerde ailecenek takip edeceğiz...
  • birbirine benzeyen hayatlada,içinden çıkılması güç durumlarla güçlenen bir dostluğun iki ana karakterinden biri olan kadim dost.
    biz çok hayal kırıklığına uğradık,çok ağladık,çok isyan ettik ve çok dibe vurduk..ama yılmadık hiç bir zaman.birimiz hayata yenilirken diğerimiz hep kurtardı..çok dönüldü o eşiklerden;döndürüldü de dönüldü.
    ne çok şey öğretti hayat..daha doğrusu biz bildik öğrenmeyi..
    siyah iple örülmüş ağların arasından sıyrılmayı bildik biz.
    çileğin kokusu takip edildi,gözyaşları ise umut çiçekleri ile süslü mendillerle silindi..kestiğimiz tutam tutam saçları defter aralarına emanet ettik,beyazlamasınlar diye.
    pearl jam dinleyip çıkarırız tozlu kutularımızı çekmecelerden..hep ekleriz kutulara yeni anıları,yeni simli papatyaları..

    gülümsemek kolay oldu hep bizim için.nolucak ki;bi sırıtırsın,dişlerini gösterirsin,işte mutlu tablo..detaylara bakmayan insanlar hüzünlü gözleri zaten keşfedemezdi,biz de zaten sokmadık onları hayatımıza..öc de almadık girmeyi başaran sahte insanlardan, onlar zaten cezalandırıldılar bebeğim.
    şöyle bir gözden geçirince yıllarımızı, ilk akla gelenlerin hüzünlü anılar olması dostluğun sağlamlığını gösterir kanımca..nedir ki; herkes taksimlerde içer sıçar, sokaklara kusar, konserlerde hoplar zıplar,sinemaya gider, cafelerde oturur, yer-içer-uyur...güler,eğlenir,coşar..
    aslolan kötü günlerdir.ve sen beni asla bırakmadın.ben seni bırakır mıyım meleğim..
  • hacettepe biyoloji de okuyan dünyanın en iyi insanı.
  • yabancı damat adlı dizide niko'ya olan karşılıksız aşkından dolayı psikopata bağlamış , niko'yla aşk yaşadığı hayalleri kurup nazlı'yı evden kaçırtıp boşanma davası açtıran sekreter kız esra'yı canlandıran , deli deli bakmayı çok iyi başaran oyuncu. dev kadro içinde ezilmemiştir. takdirle izliyoruz.
  • ablası soprano melis akkaya'dır.
  • ne olursa olsun dostumdur; canımdır. geçmişin gölgesinde yaşayan insanlar olmaktan kaynaklanır belki de temelimizin bu kadar sağlam olması. en dip muhabbetlerimde yanımda olan; canımdır, ciğerimdir.
    jacques brelden amsterdam ı armağan etmişti bana..aynen yolluyorum ona. sevgili dostum.. burdayız..
  • yaşlandığımızda, kucakta battaniyelerle sallanan sandalyede oturup çilek yerken, eski günleri hatırlamak istediğim öpücüğümdür.
  • yuksek bir potansiyel, iyi bir oyuncu ,rol yapmaya dogal bir yetenek,
    sinemanin gelecek kusaktaki yildizlari arasinda gorulmesi muhtemel hanımefendilerinden birisi olmasını dilerim.
hesabın var mı? giriş yap