• türk youtuber'lar içinde şu ana kadar gördüğüm en samimi adam. otostopla dünya turuna çıkmış aşırı sempatik bir kardeşimiz.ülkeleri geziyor ama öyle tarihi yerler veya her turistin gittiği mekanlarla pek bir işi olmuyor, daha ziyade sokak yaşantısını güzel ve samimi bir şekilde aktarıyor.

    ayrıca honkong'lu polisler sizin ben amınıza koyım.

    https://www.youtube.com/…l/ucixqwbjxwg04mz5-feiwi_w

    dip not:sanki biraz reklam gibi olmuş ama reklam olmadığını anlamak için adamın parasızlıktan sokakta çadırda yatıp kalktığını görmeniz yeterlidir sanırım.
  • samimi bulduğum yutıbır. zamanınız varsa bir göz atın.
  • oğuzhan tıraş adlı youtuber arkadaşın kanalının ismidir. dünyayı dolaşıyor arkadaş ve bence baya samimi. diğer vlog çeken gezginlerden farkı kanalın isminden anlaşılıyor aslında; para, otel, taksi falan yok çulsuza yakın bir tarzda geziyor.

    not: koreli çinli falan derken uzakdoğu da bildiğin ülkemizi temsil ediyorsun ha, yürüyedur aslanım
  • son video'da seviyeyi ve kendisini arşa çıkartmış samimi ve eğlenceli yutıbır.

    '
  • yiğit can iç ile beraber takibimde olan gezgin. yorumlara attığı cevap bile adamın samimi doğal hali. hastasıyım keratanın.
  • vietnam gezisi videosuyla beni güldürmekten yerlere yatiran arkadas. o yuksek dagin tepesinde manzarayi izlerken girdigi ruh haline anira anira güldüm. devam et dostum..
  • aslanim benim..izledikce daha cok sevdim bu arkadasi. yirtik bir tip degil, abartmiyor. gencligini doya doya yasiyor. kirilan gitarinin parasını cikarmasi inanilmaz hosuma gitti. 10 kasım videosu da harikaydi.

    gelelim elestirilere;) ulan pust:) budist tapinaginda yilan soktu ve vietnamda levyeyle saldirdilar muhabbeti bariz fake'ti..hic ihtiyacin yok bu numaralara.
    dogalligin, samimiyetin izlettiriyor en basta. girme o islere:)

    bir de annen oyacak seni vietnamda tutturduklerinden dolayi:)
  • buraya yazıyorum. bu adam yakında patlar ve çok ünlü olur. şu an türkiye'nin en underrated yotuberlarından birisi.
  • oğuzhan sen ne güzel adamsın kardeşim!

    son kamboçya videosuyla yine beni mest etmistir. cocuklara guvenip kamerayi teslim etmesi, yerlerde yuvarlanması inanilmaz hoşuma gitti.

    bu samimiyetle bu doğallıkla devam dostum. eminim seni cok güzel seyler bekliyor..
hesabın var mı? giriş yap