• austinli adriene mishler nâm yogi hemşiremizin, çoğunluğu youtube'a yüklü online yoga derslerini barındıran, genellikle 15 ila 35 dakika uzunluğunda çeşitli amaçlara yönelik farklı yoga seanslarının adriene'in neşeli, sempatik ve rahat sunumuyla bulunabileceği, içerisinde çeşitli ücretli programlar da olan web sitesi. youtube'daki kanala -neredeyse- her çarşamba yeni bir seans ekleniyor.

    başlamak ve sebat etmek isteyenler için 30 days of yoga programı makuldür.

    site buradadır
    bu da youtube kanalı
  • - derslere online katıldığınızda ücretsiz, indirmek isterseniz 'gönlünüzden ne koparsa' bağışı karşılığında hizmet veren yoga sitesi,
    - hem genç, hem güzel, hem doğal, hem esprili, hem de sakin sakin kasmadan yoga yaptıran yoga hocasının girişimi,
    - asıl mesleği oyunculuk olan teksaslı, sürekli olarak ailesinden, arkadaşlarından ve köpeğinden bahsedip arada yaptığı şakaları ve hataları "ee ben de insanım" ya da "tamam sustum" diye geçiştiren şahane insanın taa buralara erişmeyi başarmış sanal yoga okulu.

    (bkz: find what feels good)
  • eğer boynunuz ve sırtınız ağrıyorsa; youtube kanalına girip evde yaklaşık 17 dk ayırarak, ağrınızı hafifletebilirsiniz. hatta kalbi kırık, aşk acısı çekenler için bile ders var. çok iyi bir öğretmen ve sade anlatımlarıyla sayesinde herkes evinde yoga yapabilir.
  • yıllar önce katıldığım ve hızla soğuduğum kasıntı yoga derslerinden sonra kendisi aşırı tatlı haliyle ilaç gibi gelmiştir. 30 days of yoga, yoga camp gibi serilerin yanında, zamanı kısıtlı olanlar için 10-15dklık videoları da vardır. güne esnek bir beden ve pozitif bir kafayla başlamak isteyenlere önerilir.
  • kasıntı üstüne dünyalar kadar para isteyip huysuz davranan insanlardan sonra melek gibi geliyor kadın bana. tam bir bebiş.find what feels good yoga deneyimi yaşatıyor. her ay yoga takvimi yayınlıyor ve videolarını güncelliyor. ilerledikçe çeşitlendirebiliyorsunuz istediğiniz şekilde.

    revolution serisi için konuşursam 4-5 günde bile esneklik farkını ve vücudunuzun rahatladığını görebiliyorsunuz; benim için özellikle özellikle downward-facing dog hareketini tam yaptığım an nefes alırken enerjinin aktığını hissettim.

    sitesini de bırakayım buraya

    edit: bacaklarım bağımsızlıklarını ilan etmiş durumdalar ama değişik biçimde. eklem birleşimleri uzun kemiklerden ayrı hareket ediyor gibi resmen. bunun dışında da goy goy yaparak uyguladığım planklar ve downward-facing doglar yüzünden karnım ağrıyor. kolay gibi görünüyor ama yaparkan zangır zangır titriyor insan, birkaç kere de devrildim zaten bir yandan nefesi düzenlemeye çabalarken bir yandan dengeyi kurmak çok zor.
  • aşığım lan ben bu kadına. evde alıyorum karşıma tv yi, başlıyoruz yogaya. benim hatun kıskanıyor bunu, bir ara yasaklamıştı.
  • dünya tatlısı yoga eğitmeni.

    yoga öğrenmeye heveslendiğim dönemlerde bir blogger tavsiyesiyle tanışmıştım kendisiyle. o zamanlar bu kadar meşhur değildi. ama yogayı öğretmeye bu denli can atıyor oluşu mutlu ediyor insanı. diğer tüm kasıntı yoga eğitmenlerine inat, gayet sakin ve neşeli bir şekilde aktarıyor ne varsa.

    kanalında değişik kategorilerde bir çok videosu var. bel ağrısından tutun da, kol ve eller için, dansçılar, öğretmenler, aktörler, diyabet hastaları için, bacak ağrılarına, anksiyeteye kadar... yeni başlayanlar için de videoları mevcut. özellikle 31 günlük yoga serilerini (bkz: 31 days of yoga) -yanılmıyorsam bu zamana kadar yapılmış 3 serisi var- takipte kalmanızı öneririm.

    özellikle yoğun stres ve anksiyete dönemleri için 3 harika videosu var, buraya linklerini bırakıyorum:
    meditation for anxiety
    yoga for anxiety - 20 minute practice
    yoga for anxiety and stress

    ben nedense dönüp dolaşıp hep aynı videoda buluyorum kendimi. zorluk derecesi orta bir yoga egzersizi ama tekrarladıkça vücut alışıyor. başardıkça daha da mutlu, güçlü hissediyor insan kendini. onun da linki: no fear yoga
  • halihazırda yoga hareketlerini iyi biliyorsanız evde yoga yapmak icin her duruma ve vakte uygun videolar iceren youtube kanalı. cok sevimli ve bol enerjili bir kadın bu adriene, tek sıkıntısı cok konusuyor, devamlı konusuyor yahu sen bir yogi(ni)sin az sussana tatlım.
  • mart ayı takvimi çıkmış. * bu ayın teması "fresh".

    şubat başında 2 aylık yoga serüvenime 5 günlük bir ara vermek durumunda kalmıştım ve 5 gün sonra yoga yaptığımda o esnemenin/gerilmenin verdiği rahatlamadan * ağlayacaktım. mükemmel bir aralık-ocak kombosundan sonra çalkantılı bir şubat ayı geçirdim ve mart takvimi için çok heyecanlıyım. o esneklik, zamanla oluşan tatlı fitlik mükemmel. başlamayı düşünenlere şiddetle öneririm.
  • 'true' adi altinda yeni 30 gunluk yoga serisini bulabileceginiz kanaldir. sahibi adriene ise herkese lazim bir arkadastir.
hesabın var mı? giriş yap