• molaya kadar çişini tutamayan insanlardır. gecenin bi yarısı yolculuk edilmektedir ve teyzemizin birinin tuvalet ihtiyacını gidermesi gerekmektedir. şoföre durumunu anlatır ve otobüs durur. ortalık zifiri karanlıktır yani orda otobüsün yanında yapsa işini yine görünmeyecek ama nasılsa kendine bi uçurum kenarı bulmuştur. daha işini göremeden bi güzel yuvarlanıp bütün otobüsü kendini kurtarmak zorunda bırakmıştır.
  • ön koltukta oturan dallamanın koltuğu sonuna kadar yatırması.
  • (bkz: bebek ağlaması)

    önce insanın içi acıyor, ilerleyen dakikalarda da tahammül sınırlarını zorluyor.
  • klimayı kapatmayı bilmeyip, klimanın yönünü değiştirerek soğuk havadan kurtulmaya çalışan insanlar. kardeşim sen kurtuluyosun da o hava bize geliyo, bizi düşünmüyo musun. mesela arkamda oturan klima kapatmaktan bihaber yolcu arkadaş klimanın yönünü öne doğru çeviriyo kurtulmak için. arkadan boyuna boyuna soğuk hava vuruyo tabi. seninki can bizimki patlıcan mı yolcu arkadaş, senin boynun tutuluyo bizimki tutulmuyo mu.
  • yan koltukta oturan çocuğun kusması.
  • ayak ve ter kokusu.
  • ishal olmak. arkadaş motoru bozunca o yolculuk, kanalizasyonda br gezintiye dönüşüyor. pfff burnuma pis kokular geliyor.
  • yolculuk boyunca tarla bozkır vs görmek
  • işkence edilen bebeğin ağlama sesi: o sesin başka bir tasviri yok çünkü. kulaklık falan nafile gelir.

    yan koltukta oturan bir dombili: kendi koltuğunun sınırlarından taşarak sizinkinin yarısını işgal edebilir. siz sıkıştıkça daha da genişler

    kokan insanlar: baharat kültürümüzden ve temel temizlik kurallarına pek uymadığımızdan dolayı genellikle kokuyoruz bu malum. klimanın da etkin bir havalandırma sağlayamadığı yolculuklarda büyük bir problemdir.

    koltuk yatırma hastaları: arkanızda biri yoksa dükkan sizin fakat arkanızda dizleri olan biri olduğunu düşünerek belinizi yatay bir konuma almak için bir miktar yatırma yeterlidir. ancak kucaığıma yatmak istiyorsanız bakın bu ekstraya girer. o değil ben dizlerimi koyup yatmasını engellediğim birinden dizlerimi çekip rahatça yaıtabilmesi için alan bırakmamın salık verildiği bir olayı hatırlıyorum. yok daha neler değil mi ?

    angut muavin/hostes: bir isteğiniz olur bagajların orada uyuyordur, yerine getirmez. servis yaparken içeceği üzerinize dökebilir. koridor yanında iseniz her geçisinde size sürtebilir, itiraz da edemezsiniz.

    sigara içen şoför: özellikle metro turizm 'in varsayılan özelliği olduğunu varsaydığm şoför tipi. dumanın tümünün açtığı ufacık camdan dışarı çıktığı gibi bir yanılgı içerisindedir. ayrıca otobüsteki diğer tiryakileri de tetikleyerek ortamın sinir katsayısının artmasına neden olur.

    koltuk: sizin rahatınızı engellemek için özenle tasarlanmıştır. ne uyutur, ne de kitap vs. okutur. beli bu koltuğa oturanlar acilen bir ortopedist e görünmelidir. belki bu açıdan bir indikatör görevi görebilir sadece.

    tazdik-i mesane ve diğer bağırsak enfeksiyonları: uzun saatler boyunca servisi de geri çevirmeyen bünyeler normal koşullarda idrar üretecek ve bağırsakları da gaz üretecektir. bunlar dışarı salınamadığında vücut içerisinde tuttukların büyür içinde sendromuna neden olur. bazı bünyelerin en büyük rahatsızlığıdır.
  • (bkz: çiş)
hesabın var mı? giriş yap