• dünya coğrafyasında patlayan bombalar nedeniyle ölen masum insanlar için bu duyarlılığa devam etmeyi düşünüyorlarsa siteyi her açtığımızda farklı bir bayrak göreceğiz demektir.
  • ortadoğu'da her gün kendileri yüzlerce masum insanı katlederken o logo nerelerine girmişti acaba diye sorgulatan ve hiç samimi olmayan şerefsizlerin hareketidir. bu dünya bu oğlum, bu kadar işte.
  • abi ankara'nın göbeğinde 100 küsür kardeşimiz öldürüldü. bir gün sonra senin medeniyetler beşiğin, eski başkentin konya'da torku arena isimli stadında binlerce insan ışid tarafından katledilen vatandaşların için düzenlenen saygı duruşunu ıslıkladı.

    fransa'da olağanüstü hal ilan edildi, fransa başkanı hemen ekranlara çıkıp halkının acısını paylaştı ve g20 zirvesine katılma planını iptal etti.

    senin cumhurbaşkanın sarayına birkaç kilometre mesafedeki katliam yerine anmaya kaç gün sonra gitti?

    kendi katledilen vatandaşına sahip çıkmaktan acizsin, gelmiş youtube'e çemkiriyorsun. hiç utanmıyorsun.
  • abi senin gazeten hürriyet bile fransa'ya kastığı kadar duyar kasmamış ankara'ya. sen youtube'da bekliyorsun..

    üçüncü dünya ülkesi diye bir tabir var, yeni mi duyuyorsunuz..
  • sözlükte bahsedilmese farkına varamayacağım değişiklik.
    algıda seçicilik sıfır anasını satayım.
  • dünyanın bok çukuru olduğunun kanıtı.ulan ortadoğu'da 3 günde 1 o kadar insan ölüyor umrunuzda değil ucu size dokununca "avvvvv". ikiyüzlü batı medeniyeti işte.
  • fransa ile türkiye'yi aynı kefeye koyup bizde olunca niye aynısını yapmıyorlar demek neyin kafasıdır mk. senin yerin belli ligin belli, rte mode: sen kimsin ya??

    dünyada başrol devletler var, yan karakterler var, bir de figüran devletler var. türkiye'den en fazla karakter oyuncusu olur, ki arada havuz yerıne dünya medyasına bakarsanız, türkiye bu aralar bu filmin kötü adamı.
  • arkadaş her ulusal yada uluslararası bir felaketten sonra,taksimde yağmurdan beş dakika sonra doğal bir oluşummuş gibi ortaya çıkan şemsiye satıcıları gibi bu ''o olurken nerdeydiniz,şu olurken kafayı kuma gömüştünüz,buna niye bu kadar üzülmediniz'' timi.yav he he...
hesabın var mı? giriş yap