• galatasaray u14 takımı oyuncusu.

    sıklıkla forvet ve forvet arkasında mücadele ediyor. topa ilk dokunuşu muazzam, sanki sekiz tane gözü var ve sahanın her yerini rahatlıkla görebiliyor. iki ayağını da kullanabiliyor. kanatlardan destek veren arkadaşlarının önüne yuvarladığı paslar sneijder etkisi yaratabiliyor. savunmanın arkasına koşu yapmaya karar verdiğinde nereye hareketlenmesi gerektiğini biliyor. son vuruşları oldukça soğukkanlı ve fazlasıyla kararlı. fiziksel olarak yaşıtlarına göre fazlasıyla ufak tefek sayılabilir ama zaman içerisinde boy atıp güçlenecektir. şu anda fiziksel anlamda bir dezavantaj yaşamıyor, çünkü herkesten hızlı düşünüp karar verme yetisine sahip.

    yaşı henüz çok küçük ama kendini geliştirmeye devam ederse ilerleyen yıllarda galatasaray'a büyük hizmetler verebilir.
  • galatasaray altyapısının gelecek vaad eden hızlı ve yetenekli, top tekniği iyi, dribbling özelliği ve bitirici özelliği olan genç forvet oyuncusu. yakın zamandaki u17 milli maçlarındaki performansı dikkat çekiciydi. atalay babacan ile beraber iyi bir gelişme gösterip gelecekte iyi yerlere gelmesini diliyorum.
  • twitter hesabından fotoğraf da ekleyerek 3 yıllık sözleşme imzaladığını söyleyen genç futbolcu. yalanına sokuyumculara gelsin.
  • 3 yıllık sözleşmeye imza atmış bugün https://twitter.com/…us17/status/880038294402236416
  • eger ki su fotograftaki arkadas ise, "boyle u21 topcusu mu olur aq" diyorum.

    http://mdcdn.webaslan.com/…8/image14-1518674971.jpg

    bu ne lan boyle, insan azmani. ufal da cebime gir!
  • as roma kendisi ile ilgileniyormuş.
  • gün gelecek buralar (bkz: yürüyedur çocuk) dolacak
  • takım arkadaşı celil yüksel'le birlikte basın toplantısı düzenlemişler:

    https://www.galatasaray.org/…tlamak-istiyoruz/39939

    “11 yaşımdan beri galatasaray altyapısında forma giyiyorum. fatih hocamızın gelmesi gençler açısından çok iyi. bunun için çok çalışıyor ve kendimizi ispatlamak istiyoruz. altyapıdaki oyuncuların hayli a takımda oynamak. inşallah bu hayali gerçekleştiririz.”

    “tanınmak güzel bir şey. bu da galatasaray sayesinde. ilk hedefimiz tabii ki ilk maçta şans bulmak ve oynamak. bunun için de kendimizi kanıtlamamız gerekiyor.”

    “ağabeylerim bana griezmann diyorlar. dünyaca ünlü bir futbolcu. benim için çok önemli, mutluluk verici. onun gibi olmak için çok çalışmamız gerekiyor. bizim de onlar gibi örnek alınmamız için çok çalışmamız gerekiyor.”

    “altyapıdan en son emre çolak ve semih kaya çıktı. biz de kendimize güveniyoruz. fatih hocanın bizim başımızda olması şans. serdar ağabey, selçuk ağabey de bize bunu hep söylüyor. inşallah yaz kampının faydasını görürüz.”

    “yaz döneminde kampa gelirsek diye hazır olmamız gerektiğini biliyorduk. bu kamp bizim için deneyim. inşallah bu deneyimi tecrübeye çeviririz.”
  • 1 sene şöyle bol süre alacağı takıma kiralansa seneye coşar buralar.
hesabın var mı? giriş yap