• bir eksisözlük yazari. pek yeni degil sanirim, az yaziyor olmali.*
  • pkklı kurtçukların ağzına yüzüne şeyiyle ...entryleriyle vuran ve onların çıldırıp havlamalarını siklemeyen muhteşem yazar.
  • (bkz: #50148020)
  • pkk sempatizanı bükücüsü yiğit bir yazar. davası davamız, yolu yolumuzdur. aynı ülkünün bekçileriyiz. yedirmeyiz.
  • pkklı hevoşların kuyruklarına bastıkça nickaltı saldırısına uğrayan yazar.
  • burada gereksiz bi entry vardı. yazdıklarımı sildim. affola.
  • ne olduğunu bilmiyorum ama gizli aktroll olabilir. sürekli olarak yalan söylüyor.

    kendisinden 5 cuma'dır şu entry'de (bkz: #50083304) belirttiği kaynağı bekliyoruz. vladimir minorsky'nin entry'de belirttiği kitabının ne olduğunu halen açıklayamamıştır. buna karşılık girdiğim entryde (bkz: #50106004) yazdığı herşeyin yalan yanlış olduğunu gösterdiğim halde entrysini düzeltmeyip yalanına devam etmiştir.

    yetmiyormuş gibi (bkz: hdp'nin suriye iç savaşını desteklemesi) gibi başlıkla açık şekilde yalan söylemeye devam etmektedir. üstelik linkini verdiği kaynaktan alıntıyı değiştirmek gibi gayri ahlaki yollara başvurmada hiç bir sakınca görmeden. (bkz: #50906031) bu anlamda kabataş yalancılarından bir farkı yoktur.
  • (bkz: #50083304) şu entryde vladimir minorsky'ye ait olduğunu söylediği kitabın adını henüz verememiş trolldür. utanmadan bir de gelip vlademir minorsky'nin kim olduğunu nick altıma yazmış.

    sevgili troll, vlademir minorsky'nin kim olduğunu biliyorum. senden çok çok daha iyi biliyorum. dr. friç sahte adıyla bir ittihatçı tarafından yazılmış propaganda kitabını bilinçli olarak minorsky'ye aitmiş gibi gösterip prim yapmaya çalışıyorsun. uyardığım halde düzeltmiyorsun. yalancı olduğu kanıtlanmış birisin.

    bu entry'deki yalanını düzeltmediğin sürece kabataş yalancılarına yapıldığı gibi sürekli yalanını ifşa edeceğim.
  • ayrıca (bkz: #50911838)

    (bkz: #50912191)
  • verdiği cevaba bak. (bkz: #50912785)

    "vladimir minorsky'nin kürtçe hakkında kitaplarına bakın işte o kitaplarda verilen sözcükler vladimir minorsky'nin sözlüğü oluyor ve en güvenilir kürtçe kaynağı olduğu kürt enstitüleri tarafından kabul ediliyor. "

    entrysinde verdiği bilginin noktasından virgülüne kadar geçtiği kitabın adını, yazarını, ne zaman basıldığını, içinde yer alan sahtekarlıkları, cevaben yazılmış kitapları veriyorum. minorsky'nin kürtçe sözlük diye etimolojik bir çalışması olmadığını, hadi diyelim ki olsa bile verdiği bilgilerle uzaktan yakından alakası olmadığını söylüyorum. cevaben yukarıda yazılanları söylüyor. kürtçe hakkında yazdığı kitaplara bakacakmışız, o kitaplarda verilen sözcüklerin toplamı minorsky'nin sözlüğü oluyormuş. mantığa bak. seviyeye bak. bu mantıkla mesela minorsky'nin kitaplarında türkçe 5 adet kelime geçiyorsa, türkçe'nin 5 kelimesi var demek mi olacak.

    minorsky çok değerli bir şarkıyatçıdır. kürtlerin toplumsal yapısını, kültürünü, dilini incelemiş bir kürdologdur. burada minorsky'nin ne olduğu konuşulmuyor ki. minorsky'nin böyle bir çalışması olmadığı konuşuluyor. bu arkadaş biryerlerde bişeyler görmüş. onun ne olduğunu defalarca açıkladık. bildiği tek bir kürdolog var. kaynağının ne olduğunu bilmediği bilgileri minorsky'e atfediyor. ortaya çıkınca da yaptığı tek şey ad hominem. bu kadarına da pes denir.

    tamam böyleleri çok fazladır, çok sorun etmemek lazım normalde fakat 557 tane avanağı da peşine takmış. düşünmeden sorulamadan bunun yanlışlarla dolu entry'sinin fav'lamışlar.
hesabın var mı? giriş yap