• parti kapatmakla bu zihniyet yok olmaz. bu zihniyet cahil halk arasında olduğu için böyle partiler var. bunu kapatırsınız başka parti açılır.

    ayrıca zafer partisinden hiçkimse de dememiş ki biz soykırıma karşıyız, bu katil aday adayının zihniyeti bizi temsil etmiyor. midem bulanıyor şu ülkedeki gündemden, zihniyetten.

    not: yazım hatası düzeltildi. uyarı için teşekkürler.
  • aldığı oy %2 ve ülkede söz sahibi olma ihtimalleri yok ancak elinde sosyal medya olan gençlere aşıladığı şiddet eğilimi bundan çok daha tehlikelidir. buradaki zafer destelçilerinin ve zafer partisi ile kendini kamufle edenlerin hepsinin ağzında küfür, hakaret, kendilerini eleştiren herkese iftira.

    bunlara inanan 3-5 saf da yoldan geçen adamı yumruklamayı kendine hak görüyor. adamı yumruklayan saldırganın kahramanlaştırıldığını gören, hayatta bir şey başaramamış, bir baltaya sap olamamış 15-20 yaş ergenleri de yolda gördüğü birilerine saldırıp 'ben de kahraman olacağım' hayaliyle yaşıyor şu anda.
  • trollerin kendi yazdıkları yazıyı delil gösterip zafer partisini kapatmak istemesi.....standart trol zekası işte.

    zorunlu ek:entrynin fazlaca fav almasından dolayı ak troller mesaj kutuma üşüşütü.ben 44 yaşında iki çocuğu da boyunu aşmış bir kadınım. ayrıca muhafazakar bir kadınım. zamanında ak partiye oy verdim.son yerel seçimler de dahil,son iki seçimde oy vermedim vermem de. en büyük sebebi de dini saltanat sahibi olmak için kullanmaları. nitekim oldular da.şimdi bana carcar eden fetönün zavallı talebeleri (ya da talebelerinin çömezleri)çok şey bildiklerini zannediyorlar.muhtemelen kardeşim ve hatta çocuğum yaşındalar bunlar.size şu kadarını söyleyeyim,çok şey bildiğinizi sanıyorsunuz ama bir halt bilmiyorsunuz. iftira ve kumpasla amaca ulaşılsaydı bunu fetöcüler başarırdı.bakın ne hale geldiler. troller olarak siz başka yol bulun bence. becerebilirseniz biraz mert olmaya çalışın mesela.
  • genelleme yapıyorum, zafer partisi kapatılsın dedi ülkenin mülteci doldurulmasına ses etmeyenler, istiklal marşına, atamıza hakaretleri görmezden gelenler... ülkenin içinden geçilmesine göz yumanlar...
  • özelden tüme genelleme yaparak her alan için yasaklanabilecek bir konu bulabilirim.tüpler patlayabilir tüp kullanımı yasaklansın,uçaklar düşebiliyor uçaklar yasaklansın araçlar kazaya sebebiyet veriyor hepsi yasaklansın oldu mu güzel kardeşim ulaşabildik mi bir çözüme ulaşamadık.e peki çözüm nedir çözüm eğitimdir,bahsettiğim eğitim diploma sahibi olmak değil ailede başlayan çocuğun eğitimine ideolojik bir dayatma olmadan sağlıklı bir birey yetiştirmek esastır.çocukluğundan beri sahibi olduğu fikirler sebebiyle fanatiklik radikallik kıvamında bir hayat tarzına bürünen bir kişi ile kendince mantık yürüterek akıl sahibi olan insanlar aynı kişiler değildir.
  • türklere karşı (hem de kendi ülkelerinde) ırkçı bir saldırı var.
    türkler türk oldukları için ikinci sınıf insan muamelesi görüyor.
    bunun bir sonucu olacak elbette.

    akp ve mhp hayt huytla herkesi sindiriyor, madem bu ülkede söz sahibi olmak için bu gerekiyor, gereken yapılır.

    mesela arapçılar istediklerine istedikleri hakareti eder, istedikleri gibi saldırabilirler ama bir türkçüden kendilerine yapılan her türlü hakareti ve saldırıyı sineye çekip sinmesi bekleniyor. azıcık da kendi zehrinizin tadına bakın, ayarını bozduğunuz kantar azıcık da sizi tartsın bakalım nasıl bir şeymiş birazcık görün.

    ırkçılık görmek istemeyen türklere yapılan ırkçılığa bir son versinler.
    türkün kendisine yapılan ırkçılığa direnmesi ırkçılık değil en doğal hakkıdır.

    türkiyedeki türk varlığını silemeyeceksiniz, bir dönem semirmiş olmanız başımıza allah kesilme hakkı vermez size.
  • liberaller, kürtçüler ve siyasal islamcıların birleştiği tek an.

    götünüz yusuf yusuf ediyor, anketlerde oy oranı epey fazla çıktı demi?
  • pkk partisi kapatılsın diyince ama milyonlarca destekçisi var diyen avellerin destek vereceği olay.

    ayrıca da oydaşları ve sempatizanları sizin verginizle alınmış kepçe ile asfaltı kazıyıp, içine 1 ton eyp koyup, üzerine de tekrar asfalt döküp 25 polisi şehit etmemiştir, etmeyecektir.

    https://twitter.com/…za1/status/1742605290787283387
  • kes lan darbeci.
  • dört darbe yapmış, sayısız darbe girişiminde bulunmuş kemalistlerin siyasi ayağı olan zafer partisi kapatılmalıdır. türk devleti nasıl fetö ile mücadele kemalist terör örgütü (ketö) ile de mücadele etmelidir. bu işin siyasi ayağı da zafer partisidir.
hesabın var mı? giriş yap