• ekrem imamoğlu'nu animasyon olarak değişik şekillerde suçlayan bir youtube kanalı.
    175 aboneli bir kanalın bazı seyrettiğiniz videolardan önce reklam olarak gelmesi akla arkasında yandaşların olduğunu gösteriyor. gider ayak bb bütçesinden buna da mı milyonlar akıttınız acaba dinciler ?

    https://www.youtube.com/…l/uc5hush0_yz1n-bfcufanaia
  • az önce instagramda reklam olarak denk geldiğim hesap.

    böyle pislik bir propaganda şekli görmedim. propaganda diyorum çünkü arkasında kimlerin olduğunu tahmin etmemek biraz aptallık olur. üstelik game of thrones spoiler’ı da veriyorlar bir bölümünde.
  • seçime son bir hafta kala daha da çirkefleşeceklerinin en bariz göstergesi olan sıçmık.
  • hahahhaaa bu videoları izledikten sonra kararı değişen adamda çok net vurduruyordur
  • abd son seçimlerindeki trump'ın sosyal medya stratejisinden ilham alınmış, yanına bir de rusların manipülasyon formülü eklenmiş reklam planının küçük bir parçası.
  • ahlaksız rakip tanımının ete kemiğe bürünmüş hali bunlar.
    sikko animasyonlarla youtube üzerinden zıvana tv adını verdikleri kanal aracılığıyla kara propanganda yapmaya çalışıyorlar.
    ama bilsinler ki; mart’ın sonu bahar oldu, yaz daha güzel olacak.
    #herşeyçokgüzelolacak
  • youtube kanalının sadece dislike manyağı yapılması yetmez, şikayet de edilmelidir diye düşünüyorum. bilmiyorum troller ne düşünüyor.
  • ekşi sözlüğün satıldığının kanıtıdır.
  • bu ne kepazelik ya. bu ne beceriksizlik, çüş artık ya bu kdar deveyi hamuduyla götürüp parayı cukkalayıp iktidarı elde tutup yapa yapa reklam videosu olarak bunu mu yaptınız? kutu konserveyi çekip sanat filmi yutturmak bile daha yaratıcı, postmodern propagandanın halleri.
    imamoğlu ve kaftancoğlu animasyonunu yap söylemek istediklerini söylettir. oh mis. çocukken yapardık böyle bebekleri konuşturur gibi yapıp kendi istediklerimizi söyletirdik. o zaman şöyle yapalım qanqa reyizin de animasyonunu yapıp 17-25 filan oynatalım. ama olmaz di mi çünkü reyiz de rüküş karısı da daha buraya yazdığım kıçıkırık entiyi sildiriyorlar.

    aynen kanka cehabe pekakayla takılıyor, aynen. napalım peki açıkça söyleyin lan, kürtlerin seçme - seçilme hakkını ellerinden alalım mı yoksa sadece akp'ye oy attıkları sürece mi meşru bulalım? öyle bese hozat'tı sezai temelli'ydi geç bunu, leyla zana çözerse bu işi erduvan çözer dedi. onu nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz?
  • sabah sabah youtube da reklami denk geldi istisnasiz her videoyu sikayet ettim onunlada kalmayip her videoya dislike attim

    o.cocuklugunun luzumu yok sikko bir video cekeceksin iftiralar atip insanlari kandiracaksin

    yemezler
hesabın var mı? giriş yap