• geçen sene 800 tl civarında ödemiştim. bu sene 4000 tl civarına kadar fiyat veren şirketler ile karşılaştığımda dumura uğradığım hadisedir. bir de uygulanan bir gecikme zammı da varmış %5 civarı. sigorta yenileme sigorta bitmeden olmalıymış. bu da cabası oldu. hayırlı uğurlu olsun.
  • yine mi arttı daha yeni araba aldım aq diye düşündüren durum
  • tam aracın muayenesi geldiği zamanda oluşan deli saçması durumdur. olaya bir çeki düzen verilene kadar beklemek düşüncesindeyim.
    hangi akla hizmet bu aç kurtların fiyat denetimini kaldırdılar ki. devletin zorunlu kıldığı bir ödemeyi tamamen özel sektörün insafına bırakırsan 2005 model yerli binek otomobile pişkince 875tl sigorta bedeli istemekte bir beis görmezler böyle işte. fiyata karışmıyorsan zorunluluğu da kaldır o zaman madem.
  • 790 tl ile şahsıma büyük bir şok yaşatmıştır. iki yıl önce 350 tl geçen sene 580 tl bu sene 790 tl. kaza yok bişey yok bu neyin artışı.
  • geçen sene 650 liraya ödediğim zorunlu sigortaya bu sene 975 lira istemişlerdir. o da 3 firmadan en ucuzu 975 tl. ayrıca hiç kaza filan da yapmadım.

    sonra akılma geldi, ekşide bir yazarın entrysini görmüştüm ptt ucuza sigorta yapıyor diye. 125 lira filan diye yazıyordu hatırladığım kadarıyla.

    girdim ptt sigorta nın web sitesine. ptt den gelen sigorta teklifi 1900-2700 tl arasında olduğunu görünce, o ekşi yazarının kulaklarını çınlattım...

    ptt olayı tamamen şehir efsanesidir. inanmayın geçiriyorlar.
  • eylül 2016 itibarıyla, orta seviye araçlar için 500 liranın epeyce altında kotasyonlar bulmak mümkün olasıcadır.

    acentenizi zorlayın, bin liralar müstehcen bedellerdir. biz sadece bilmemne sigorta şirketinin acentesiyiz, başka şirketlerin ürünlerini satmamız mümkün değil ayakları yapmasınlar. bir iki telefonla adam gibi fiyat koysunlar önünüze.

    doğrudur; iş kaskoya gelince durum değişir, sigorta şirketinin kimliği, büyüklüğü, hizmet kapsamı, hasar ödeme gücü önem arz eder ama, zorunlu trafik sigortanızı kıyıda köşede kalmış adı sanı duyulmamış sigorta şirketlerine yaptırmaya çekinmeyin zira bir şirketten diğerine zerre kadar değişmeyen tamamen standart bir poliçeden söz ediyoruz buracıkta.

    .
  • geçen yıl aynı firmadan 1100 tl'ye yaptırdığım sigortayı, az önce 1442 liraya yaptırmış bulunmaktayım.

    edit: hasar ya da gecikme yok.
  • 2006 caddy panelvan için 800 küsür lira ödedim. sigortam.net'te doğa sigorta diye bi sigortacı 80 lira daha ucuzdu, ancak içime sinmedi. burada da, sikayetvar.com'da da bir sürü rezalete imza atmış adı sanı duyulmamış bi firma. türk nippon sigortaya yaptırdım. işin içinde japon varsa çakallık yoktur diye düşündüm. iyi de yapmışım amk.
  • sbm'nin trafik poliçesi fiyatı sorgulayın ona göre kestirin.
    trafik sigortasında kaliteli şirket aramanın pek bir anlamı yok.
    kaskoda kaliteli bir şirket olursa iyi olur. (doğa vb. şirketlerden kaçının)
hesabın var mı? giriş yap