• fenerbahçe-konyaspor ve beşiktaş-antalyaspor maçlarında taraftarları tribünde hükümet istifa sloganları atması sebebiyle cadı avı başlatıldı. yakın çevremden bir çok tanidigima süresi belli olmayan 6222 tebligatlari yağıyor adeta. depreme 3 gün yetişemeyenler helallik isteyenler, anında maçlar biter bitmez 6222 tebligatlarini yazmış anlaşılan. düşüncelerin özgürlüklerin kısıtlanmasını geçtim artık ırzına geçilmiştir.

    seçim günü geliyor.
    muhtacsiniz oylara!
    bize yanlış yapanı.
    gomecegiz sandığa!

    edit:imla
    edit v2: aktrollerden bir sürü dezenformasyon yalan söylüyorsun diye tehtid mesajı alıyorum. sizin dilinizde konusayim allah size beyin vermiş onu kullanın. twitter'da ve çeşitli mecralarda gelen tebligatlar boy boy var. ha yok ben onu da kullanmam diyorsan. tikla ve gör.
  • tebligatlar 14/1 den gitmiş. bu maddeye göre tehdit veya hakaret olması lazım. hükümet istifa demenin hangi kısmı hakaret, hangi kısmı tehdit. adeta demokrasinin çöküşü. her şekilde iç hukukta veya yetmezse aihmde kalkar bu yasaklar ancak sanırım amaç bu süreçler geçene kadar başkalarının protesto etmesini önlemek olsa gerek.
  • şahsıma hala gelmemiş, gelse de beni yıldıramayacak olan akp döneminin basit bir röntgeni olan mevzu.

    yalan yalan yalan
    dolan dolan dolan
    yirmi sene oldu
    istifa ulan!

    hükümet istifa!
  • hakka hukuka hiçbir şekilde sığmayan tebligatlardır.

    unutmamak lazım her yasak kendi isyancısını doğurur.
  • hükümet istifa, hükümet istifa....
    hadi lan, bana da gönderin tebligat. sizden korkanin amk allahin badem biyiklilari.
  • tarafıma ulaşmasını beklediğim tebligattır.

    ne yaptık?
    yüzbinlerce insan ihmaller yüzünden canından oldu.
    vatandaş kendi yarasını sarmak zorunda kaldı.
    buna rağmen engellendi.
    tribünden kaosun sorumlusunu istifaya davet etmekten doğal ne olabilir.
    susmuyoruz.
    korkmuyoruz.

    (bkz: akp döneminde gerçeklemiştir)
  • o kadar buradan allah yok dinler yalan diyorum. benim hakkımda halen işlem nasıl yapılmadı şasıyorum.işlem yapsalarda sıkıntı yok çünkü allahın varlığı ve ya yokluğu kanıtlanamaz. kafam rahat bu konuda.

    hükümet istifa olayı ise sizleri korkutmak için yapılan bir olay korkmayın hiç bir şey olmaz en fazla gidersiniz ifade verirsiniz.sizleri korkutup bir sonraki olaylarda yer almayın diye yapıyorlar.
  • öyle bi hükumet ki tek alamet-i farikası sağ seçmeni öfkeli ve diri tutmak. dev bir pr şirketi. medyada yok helallikler, yok kıyafet değişiklikleri, yok üslup değişiklikleri bilmem ne; burda tebligatlarla millete sopa salla. istifa etmeyin ulan, sizi biz devireceğiz. sonra da sefasını süreceğiz!

    edit: madalyadır. çerçeveletıp asılır, toruna tosuna hava atılır!
hesabın var mı? giriş yap