• borcun kime olduğuna göre değişir ama 1 milyon tl borcu olan insan ileride paçayı büyük ihtimal kurtarır, o yaşta o riski aldıysa sırtı yere gelmez.
  • o bir milyon borç nasıl yapılmış?

    aslında. en mantıklı çözüm çalışmak, maaş+prim şeklinde iş bulabilirse maaşın 4'te birine haciz konur, prim elemana kalır..
  • kumar borcuysa hayatı boka batmıştır
  • sanal kumar bağımlılığına dikkat edin. borcunuzu kumar, kaldıraçlı bitcoin işlemleri ve saçma sapan spek borsa hisseleriyle kapamaya çalışmayın. borcunuzu kredilendirerek ödeyebiliyorsanız öyle yapın.

    zaten tl sürekli değer kaybediyor. şu anda 29.000 euro olan borcunuz 10 sene sonra çok daha küçük bir meblağ olacak. canınızı sıkmayın kapanmayacak borç değil.
  • holosko'yu siktir edin bir miktar parayı doğru yönetin.
  • 4 sene öncesine kadar kredi kartı bile kullanmayan, asla borçlu kalamayan (hala öyle gerçi) biriydim. şimdi:

    - 37 500 (otuzyedibinbesyuz) euro
    - 16 000 (onaltıbin) euro
    - 400 000 (dörtyüzbin) lira

    borcum var önümüzdeki iki sene için.

    işleyen bir işiniz varsa, borcu döndürebiliyorsanız çok büyük sıkıntı değil. sıkıntı olacak olan şey, borcu alıp da size para getirmeyen keyfi şeyler için harcamaktır. yoksa borç ile büyümek en karlı şey.

    her zaman borcunuza sadık olun ki kredibiliteniz olsun.
  • 1 milyon borcu nasıl yaptığına göre verilebilecek tavsiyeler de değişir.

    bir iş kurmuş, ticaret yapmış ve işler yolunda gitmemiş olabilir normaldir. 1 milyon tl (30.000 usd) iş güç sahibi bir insan için çok büyük bir para değildir. bu durumlarda kişiler doğru finans yönetimi ile zamanla toparlar ve yeniden ayağa kalkabilir. borcun kime olduğuna göre (vergi borcu mu, ceza mı, elden alınan para mı, bankaya mı vb) borçlar yapılandırılır, taksitlendirilir, ertelenebilir.

    eğer ki bahis, kumar vb borcu ise tavsiyeye gerek yok ilk fırsatta yine o batağa düşecektir. öyle insanlardan uzak durmakta fayda var.
  • ülkenin 2024 zenginlerininln bazılarının milyonlarca borcu varmış 20 yıl önce,defalarca yapılandırılmış ve şuan 2024 yılının en zenginleri olmuşlar.bu ne yaman çelişki…
  • milyon yazınca çokmuş gibi geliyor ama 30-31 bin dolar. 30-31 bin dolar birimi borcu olan kişidir.
    borcu yapanın bunu yapabilecek gücü de vardır o yüzden bırakınız kendi başının çaresine kendisi baksın.
  • kalan borcum 25k iken 150k yapıp yatırım yaptım. 18 ay daha sürecek borçlu olmam. en azından öyle bir yatırım yaptım ki yıl bitmeden iki katı kazanıp kapatırım diyorum. bu sefer kafam rahat.
hesabın var mı? giriş yap