• biletleri görünce canım sıkıldı, düzenbazlık bu kadar genlerimize işlemiş, rahatsız ediyor bu durum artık. ve o kadar normal karşılanıyor ki artık, adamı suçluyoruz niye dikkat etmedin diye. suçlu o bayilik ve doğru düzgün denetleme yapmayanlar.
  • buyuk ikramiyenin bursa'ya cikmadigi bile bile belki benim biletime cikacakti diye umut etme rezaletidir.

    evet adam bildigin dolandiriciymis ya da bir yanlislik olmus araya karismis biletler onun bile haberi yok. hadi diyelim ki haberi var bir unlu dolandiricinin lafi gelir o vakit akillara; "enayiler olmasaydi akillilar nasil yasardi?"

    edit: sozlukteki "zeki" liseliler adamin buyuk ikramiye demedigine dair mesajlar atiyor. bu enayiligi degistirmedigi icin bana bir sey ifade etmiyor. sonuc: yine enayi.
  • --- spoiler ---

    belki o 5 bilet yerine bana normal biletler satılmış olsaydı ikramiye çıkacaktı.
    --- spoiler ---

    acaba?
  • ben olsam rezalet yerine şükür başlığı açardım, zira biletlerden birine büyük ikramiye çıktığını düşünüp yaşayabileceğim travma ile çivici katile dönebilirdim.
  • iyi de hiç mi kontrol etmedin, şansa bala rastgele 16 bilet mi çektin diyebileceğm rezalettir. google'dan baktım, biletlerin üzerinde kabak gibi 2015 yazıyor.

    neyse, insanın basireti bağlanıyor bazı zamanlarda, ne diyeyim.
  • bu havalarda üzerine soğuk içersen üşütebilirsin ancak bir bardak ılık tuzlu iç tansiyonuna iyi gelir. geçmiş olsun, aklı evvel kardeşim. tut ki o biletlerden birisi büyük ikramiye çıkan biletlerle aynı numarada olsun, mpi dinler mi senin ben bayiden aldım hikayetini.
  • kardeş sen buna 1 ocak 2015 demişsin ama milli piyango biletini aldığın güne ait bir rezalet aslında. bayiden alırken ben olsam ben de kontrol etmem, git bayiye sor hakkını diyeceğim ama adam -ben satmadım- diyip siktir edip gönderecek seni.
  • üstünde bayinin damgası vardır; oradan aldığını kanıtlayabilirsin ama adam geçen sene almış olduğunu iddia ederse bi bardak soğuk su içersin.

    not: hasta olursun annem, onu da içme.
hesabın var mı? giriş yap