• az önce twitterda gördüm ve bir kaç insandan da duydum. silahlı bir saldırganın içeri girdiği ve birisini rehin aldığı söyleniyor. ben tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ve açıkçası baya korktum. çünkü hem cadde olarak hem de mekan olarak çok işlek bir yer. umarım büyük bir şey yoktur. bilgisi olanlar yazsın lütfen.

    kaynak: https://twitter.com/…oglu/status/951541603725869064
  • arabayla çıktım da yol kapalıydı, bi sürü polis gördüm.

    tanım: alternatif yol kullanmaya sebep olan olay. detaylar bilinmiyor.
  • hep gittiğim starbucks lan orası! dediğim olay. genelde de hep akşam vakitleri giderim oraya, iyi ki bugün gitmemişim.

    not: oraya harbiden gidiyorum yani "gitseydim şu anda yaşamıyordum" geyiği değil.

    ek: oraya gitmiş bir arkadaşın arkadaşından olay özeti; kimseyi vurma filan yok, eleman 4 saat kendini tuvalete kapatmış, güvenlik güçleri de iknaya çalışmış ve mutlu son...
  • psikolojik sorunları olduğu söylenen bir şahıs, kendini 3-4 saat civarı tuvalete kitledi. tuvaletteyken 2 el ateş edip, kendini yaralamış! polis arkadaşlar gereken tedbirleri aldı ve şahsı ele geçirdi. akabinde hastaneye sevk edildi. bunun dışında ölen, yaralanan, rehin alınan vb hiçbir sorun yaşanmadı! ha öte yandan “ne olmuş ne olmuşş” modunda 200 kişi vardı olayı izleyen! allah size akıl fikir versin!
hesabın var mı? giriş yap