• şaşırtmayan durum, fener koydukça bunlar o cas senin bu fifa benim geziyor.

    https://twitter.com/…spor/status/896431574836707330 resmi

    https://twitter.com/…porx/status/896431706902867968

    https://twitter.com/…spor/status/896431978987343874 şöyle ikinci kaynak.

    edit: trabzonspor elinde sözleşme olduğunu söylemiş, varsa kriz olur yoksa bunlarla nasıl taşşak geçilir kelimelere sığmaz.
  • fifa'dan da babayı alacaklardır. adamlar 50. yıllarına girecekler şampiyon olmamaları kafayı yemiş taraftarlarını çıldırtacak. ve hala boş işlerle uğraşıp taraftar tepkisi alıyorlar. böyle kritik bir yılda yeni stadyum yapılmışken sattıkları kombine 10.000'i bulmadı. gerçekten rezil bir takım. taraftarından yönetimine leş kokuyor. ersun yanal dışında tabi ki. kendisini şahsen çok severim.
  • yav arkadaş ne diyeceksin fifa'ya, "iki takım aralarında anlaşmış, biz oyuncu sağlık kontrolündeyken 8 milyon teklif edip oyuncuyu almaya çalıştık, 7 milyona fenerbahçe'ye gitti." mi diyeceksin? fenerbahçe oyuncuyla görüşmüş, anlaşmış, kontrole sokmuş, protokol anlaşmasına varılmış, iş imzaya kalmış. sen araya girmeye çalışıyorsun, sonra da "hakkım yendi" lan senin ne hakkın var ki yenecek?
  • ortalığı karıştıracak başvurudur.

    saçma bir gündem oldu durup dururken.
  • fifa'nın cevap olarak yine mi siz amına koyim şeklinde karşılık vereceği olay.buradan birşey çıkmaz sonra uefa'ya şikayet ederler.2010-2011'de kupanın sapını almalarından sonra kendilerine 3-4 sene daha oyalanacak şey buldular.yenilik iyidir tabi.hak veriyorum.
  • guvenilir bir kaynakdan gelen bilgiye gore istanbula gelen ve boy boy imza fotografi olan arkadas gercek giuliano degil. gercegi suanda trabzonsporla anlastigi bilgisi geldi ve yakinda trabzona gidip imza atacak
  • trabzonspor'un ne kadar çirkef, ne kadar pislik bir kulüp olduğunu bir kere daha göstermiştir.

    rakibinin ilgilendiği, ilgilenmekle kalmayıp kulübüyle anlaşıp, istanbul'a sağlık kontrolü için getirdiği bir futbolcu için, ayak oyunları çevirip devreye gir (etik kelimesi bu hamsiler için bilinmeyen bir sözcük), sonra oyunun boşa çıkınca fıfa'ya gidiyoruz duye ağla.

    ben artık iyiden iyiye trabzonspor'da kulübün bazı "hukukçularla" gizli kapaklı akçeli işbirliğinin olduğunu düşünüyorum. yine bazı avukatlar zengin edilecek. 3 temmuz komplosundan sonra avukatlara para akıtmaları yetmedi.
  • hadi trabzon hadi canım.
    her sene aynı şey.
    lan bir akıllanmadınız.
    (bkz: ağlama melis)
  • hakan çalhanoğlu'nun durumuyla hiç bir alakası yok bu durumun. hakan kendi imzalamaştı sonra caymıştı. burada durum tamamen farklı. ts'nin oyuncuyla hiç bir şekilde bir anlaşması yok. zenit'le varsa bilemem. öyle olsa bile zenit oyuncuyu fenerbahçe'ye satmayı tercih etmiş ki büyük ihtimalle oyuncunun isteği doğrultusunda.
    yani fenerbahçe ve oyuncuyu ilgilendiren bir durum yok. en fazla eğer zenit'le anlaşması varsa ts'in, zenit'ten tazminat falan alabilir belki.
    giuliano'nun başını alırlar..
hesabın var mı? giriş yap