• beraberlik kokan maçtır.
    başakşehirin bu maçı burnley ile oynayacağı maçların tam ortasında oynayacak olması ibreyi trabzonspor’a kaydırmaktadır.
  • fırat aydınus'un yöneteceği beraberlik kokan maç. trabzonspor'da burak yılmaz sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. tahminim 1-1.
  • trabzonsporlu olarak macin 0-0 bitecegini dusundgum karsilasma.
  • başakşehir'in perşembe oynadığı burnley maçının yorgunluğu her ne kadar trabzonspor lehine bir ümit verse de, geçen sene çok sıkıntılar yaşayan kadrodan bile büyük fireler vermiş bir trabzonspor kadrosu var karşısında. başakşehir'in abdullah avcı ile iyice oturmuş, kenetlenmiş kadrosu, emre belözoğlu ve emmanuel adebayor liderliğinde bu sene de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olabilir problemler yaşamazsa, ama benim konum ve odağım bu maçta malum trabzonspor.

    trabzonspor'da fireler var derken geçen sezon o pek eleştirilen defanstan jan durica, hubocan ve uğur demirok, orta sahadan da okay yokuşlu, fabian castillo, matus bero gibi giden oyuncular oldu. okay geçen sezon hırs ve mücadelesiyle takımdaki en etkili bir iki oyuncudan biriydi, güçlü fiziği ile orta sahanın önümüzdeki senelerde en etkili olacak ismiydi, bero ve castillo da genç isimlerdi, istikrarlık forma şansı ile yıldız olabilirlerdi ama bir şekilde tutmadılar, gitmelerine üzüldüm okay gibi. umarım gittikleri kulüplerde başarılı olurlar. bir de malum gol yollarında 3 sene boyunca hiç etkili olmayan ama geri gittiği danimarka'da ilk maçında 25 dakikada hatrick yapan dame n'doye gönderildi. ikinci maçını da boş geçmemiş, şaka gibi. adam burada neredeyse 30 maçta bir gol atıyordu, o da sadece gs'ye.

    hücumdaki en büyük koz burak yılmaz yine sakat, bu maçta yok. umarım bu sezon sakatlık problemlerini en az seviyede yaşayacak ama mutlaka bir alternatifi olmalı. mesela bu akşam muhtemelen hugo rodallega naz yapmazsa oynayacak ama ondan da ben umutlu değilim artık. hani ilk başta hoca şans vermedi diyenlerdendim, ama 1,5 senede görünen o ki olay sadece hoca tercihlerinde değil, rodallega'nın kafasında da sıkıntı var sanki.

    zaten asıl sorun eksiklerin tamamlanmadığı gibi gidenlerin yerine de öyle aman aman bir transfer yapılmamış olması, hele forvetin iki senedir alarm verdiği halde genç oyuncuların da gönderilip bu transfer sezonunun da takviyesiz geçilmesi. zaten defansa takviye diye alınanlar da daha kadroya katılalı bir-iki hafta yeni oldu. iyi olduklarını düşünüyorum ama şu sebeple iranlı genç stoper majid hosseini ve senegalli zargo toure ilk onbir başlar mı emin değilim. yenilerden en hazır görünen ve çok iyi bir transfer olduğuna inandığım vahid amiri ise cagliari maçında sakatlanıp 2-3 hafta yok denmişken, trabzonspor aslında bu maç için bayağı eksik bir kadroya sahip. bir iki transfer daha geldi, gelecek derken zaten lig başladı, artık cafer, batuhan, hüseyin, cem ve diğer abdülkadir gibi altyapıdan isimleri bugün sahada görürsek şaşırmam. gerçi onların da görev verilirse en iyi şekilde sahada performans sergileyeceklerine inanıyorum.

    ortasahası çok iyi deniyor trabzonspor'un ama eğer söylendiği gibi yusuf yazıcı gidiyorsa, çok da ümitli değilim ben önümüzdeki sezondan. ben çok beğeniyorum yusuf'u, direkt kaleye yönelebilen etkili nadir oyunculardan ligimizdeki ve 22 yaşında olmasına rağmen her gün güçlenen fiziğiyle bu sene çok fayda verebilecek bir isimdi, kesin gibi diyorlar gitmesi ama umarım kalır. 19 yaşındaki abdülkadir ömür belki ondan çok daha yetenekli bir genç ama öyle takımı sırtlayacak, skora direkt etki edecek bir kıvama gelemedi henüz. olcay şahan her ne kadar kızsam da şu zor anda tecrübesini sahaya yansıtmalı, sosa ile ilgili geldiğinden beri ağır eleştirilerim var, bence emekliliğini vermiş, hep diyorum umarım beni beni utandırır bir gün ama fizik olarak da o görüntüyü vermiyor. her maçta daha kötüye gidiyor. onazi çok güçsüz bulunduğu mevki için, iyi ve fizik olarak güçlü rakiplere karşı takımın zayıf halkası oluyor.

    asıl vahid amiri ile beraber bu sene juraj kucka'dan çok ümitliyim, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren olumlu yönde gelişti oyunu, dahası takımı ve şehiri kanıksamış bir hava verdi. kucka bu tecrübesiyle ortasahada kesinlikle yıldız bir isim. ayrıca yıldız demişken bir sakatlık yaşamaz ise bu sezon kaptan onur kıvrak'ın da ikinci bir bahar yaşayacağına inanıyorum.

    yıldızlar harici 30 yaşında olmasına rağmen kampta iyi ve hevesli bir görüntü veren ibanez solbeki novak'a bırakmayabilir. sağbekte tecrübeli joao pedro da silva pereira bilinen hırçınlığına rağmen geçen sezon son maçlarda kendisine verilen kaptanlığı ile farklı bir çizgi çizdi, ileri çıkışları ile hayli etkili oldu ve bu maçta da sürpriz bir gol atabilir.

    ama asıl önemli olan bence ünal karaman'ın hocalığı. yani geçen sezon çok kötü hocalar ile çalıştı trabzonspor. o kadro iyi bir hocada olsa geçen sene ilk ikide bitirebilirdi trabzonspor. ünal hoca umarım başarılı olur, olacaktır da zira samimiyetine tamamen inandığım nadir güzel insanlardan türk futbolundaki, sonuçta lige ve trabzonspor taraftarına istanbul'da alınacak bir galibiyet ve moral ile merhaba derse güzel olur.
  • trabzonspor'un

    onur
    pereira-akbaş-toure-ibanez
    kucka-onazi
    abdüş-sosa-yusuf
    rodallega

    onbiriyle sahada olacağı karşılaşmadır.
  • yeni başkanımız saha dışı olaylara daha çok enerji harcadığı için takıma gerekli müdahaleleri yapamadı. transfer politikasını şahsen çok beğendim ve sadri şenerden sonra ilk defa adam gibi bir başkan geldi takıma ve haliyle heyecanımı yeniden alevlendirmiş oldu. tek sorun ünal karaman. kendisini ne kişilik olarak, ne de teknik olarak beğenirim. boş boş konuşmalarıyla da midemi kaldırıyor açıkçası. ama sık sakatlanması haricinde oyunculuğunu beğenirdim. hocalığından bir bok olmaz ama çok net.

    kadro kalitemiz çok iyi olmasa da başakşehir bizden leş durumda, o yüzden sıra dışı bir durum olmaz ise yenmemiz gerek.

    bizim takımda ibanez ve sosa da hiçbir boka yaramaz. öellikle sosanın allah belasını versin!
  • tam bir denk güçlerin maçı. iki takım da pozitif oynamaya çalışıyor. trabzon şuan daha etkili. başakşehir emre’yi mahmut’u ve adebayor’u arıyor. trabzon’da yusuf’la abdulkadir cidden çok kıymetli. keşke galatasaray’da olsalar.
  • ilk 20 dakikası italya ikinci lig maçı kısırlığında ve kalitesizliğinde geçen karşılaşma. izlemeye gerek yok arkadaşlar.
  • trabzonspor bu sene çok sıkıntı yaşar.
  • ibanez sadece gitar olunca güzel.

    böyle sol bek mi olur lan?
hesabın var mı? giriş yap