• mhp genel başkan yardımcısı semih yalçın: "hdp/pkk halk düşmanıdır, tabiat ve insanlık düşmanıdır. terör örgütü hdp/pkk, kâmilen itlafı gereken bir siyasi haşere sürüsüdür. ağızları kapatılması gereken kravatlı mazbatalı güruhtur" t24

    "...kamilen (toptan) itlafı (öldürülmesi) gereken siyasi ..."

    (bkz: soykırım) : bir topluluğun etnik, dinsel, siyasal vb nedenlerle yok edilmesi.

    siyasi, kravatlı, mazbatalı insanlardan "siyasi haşere" diye bahsediliyor. hem de toptan (kamilen) yok edilmesi (itlafı) gereken siyasi haşere sürüsü. yani gaz yok mu sıkalım diyor bir nevi.
    siz nasıl yaratıklarsınız ki varlığınızı sadece ve sadece imha üzerine kurulabiliyorsunuz? bu dünyada başka işleviniz yok mu? yok görünüyor.
    iblis (varsa) köşesinde şaşkın şaşkın oturmuş bunları izliyor ve "valla tanrım görüyorsun benlik bir şey yok; kendileri yapıyorlar" diyordur.
  • ekonomi ve saglik problemleriyle ilgilenmek yerine sürekli insanlari düsmanliga yönlendiriyorlar. ama bu tarz gündemler sadece 2 gün haberlerde kaliyor, ve yandas televizyonlardaki kendi taraftarlarinin bile izlemedigi tartisma programlarinda dönüp duruyor. halk, su an ekonomiye ve saglik problemlerine care olacak insanlari takip ediyor. o terörist bu terörist diyerek pek de gündemi unutturamiyorlar. millet sadece cebini ve sagligini düsünüyor.

    bunun disinda, teröristler hatayda ormanlari, sehirleri yakarken nerdeydi ülkücüler? cok merak ediyorum.
  • siyasi yönü bitmiş bir zihniyetin dışa vurumu.

    bakın burada parti ayrımı yapmıyorum sadece olanı söylüyorum. hdp diyerek olayı basite indirgiyorlar ama orada bahsettikleri insanlar kendilerinden olmayanların hepsidir.
  • ortalığı karıştırmaya çalışarak halkı birbirine düşürmeye çalışarak ülkeye verdiğiniz zararların hesabını halkınıza vermeden kaçamayacaksınız.

    her köken kürtlere düşman değildir.
    her kürt pkk lı değildir.

    bu ikisini anlayacak kapasiteniz yok onu 20 yıldır fazlasıyla gösteriyosunuz.

    kanunlar nizamlar var. adalet var polis var asker var. varsa bir durum araştırıp bulmak bu yönde adli işlem yapmak ülke güvenlik sisteminin asli görevidir. halkın huzuru ve refahı için. asıp kesmek , hedef göstermek iş değildir. işini yapacak kurumlar işini yapsa zaten herşey yolunda ilerleyecek ve düzene girecek.
  • türkiye'deki bütün siyasi geri kalmışlığın arka planındaki partinin, benzer mantıkla hareket çağrısında bulunulması. 40 yıl oldu, bitmedi kan davanız ve geri kalmış politikalarınız.
  • sizin iddia ettiğiniz "soykırım" teröristler içinse ben altına imzamı atarım. kimse kusura bakmasın.

    pembe götlü terör seviciler eksileyebilir.
  • yani demek istedigi hdplilerin tumunun yok edilmesi lazim. 5-6 milyon secmen+ aileleri,toplam asagi yukari 15 milyon civari insan. bunlari diyenler,bizim tarihimizde soykirim yoktur,bizim atalarimiz aman diyene asla kilic kaldirmamistir diyorlar. bari bu konuda omurgali olun be. soykirim cagrisi yapiyorsun ve eline guc gecse soykirim yapacaksin ama bizim tarihimizde soykirim yoktur,biz aman diyen dusmana kilic kaldirmayiz diyorsun.
  • hdpnin olduğu yerde mhp olacaktır. bunlar birbirini besleyen yapılar.
  • dünyada bir devlet tarafından desteklenen bu tür bir suç örgütü kalmadı.

    türk milliyetçiliği maskesi takarak her türlü suça karışmış, 2000 ekonomik çöküşünde başrol oynamış, 2020'de ise ülkeye yeniden musallat olmuş bu parti açık açık saldırı propagandası yapabiliyor. hakkında soruşturma bile açılmayacak şiddet çağrısıdır.

    mhp bu ülkenin kanseridir.
  • hadi iyisiniz bugün de mağduruz imajı oluşturdunuz.
    hdp-pkk ilişkisi içerisinde kimlerden bahsedildiğini siz de söyleyen de çok iyi biliyor, o yüzden soykırım vs diye çarpıtmaya gerek yok!
hesabın var mı? giriş yap