• her hafta kaçırmadan ufc izleyen bir ruh hastası olarak abartılacak bir durumun yaşanmadığını düşündüğüm maç. dünkü maçı baştan sona izledim. bu maçtaki sıkıntı ufc'de değil pennington'ın kendi köşesinde yaşandı. 4. raund sona erdiğinde pennington burnunun kırıldığını söyleyerek bırakmak istediğini defalarca köşeye söyledi ancak kemer maçı olduğu için sanırım köşesi buna karşı çıktı. son raund başlayınca nunes birkaç darbe daha vurarak biraz daha kan akmasını sağladı ve hakem o noktada hemen maçı kesti. kırık bir burun ve biraz kan dövüş sporları için abartılacak birşey değildir. dövüş sporlarında burnu kırılmayan, kulak kıvrımları yok olmayan sporcu göremezsiniz.
  • kanlı geçmiş normal bir ufc maçıdır. ilk entrydeki lafları görünce aklıma mir vs nogueira 2. maçı geldi. o maçta mir nogueira'yı kimurayla yakalamış, nogueira pes etmeyince kolunu kırmıştı mir.

    benim ufc ile ilgili tek isteğim, maçların o eldiven demeye bin şahit gerek olan zımbırtıdan karate eldivenine geçilmesi. avuç içleri yine açık, fakat kemik üstü daha etli bir eldiven daha insani olurdu.
hesabın var mı? giriş yap