• ligin 32. haftasından itibaren kritik maçlarda yabancı var hakemi uygulamasının olacağının açıklanmasıdır.

    kaynak
  • (bkz: tüy dikme)

    ulan madem yabancı var ve avar hakemleri gelecekti bugüne kadar neden beklediniz, fener6ahçe'yi yarışta tutmak için mi? madem doğru işler yapılıyordu neden böyle bir karar aldınız? madem öyle aynı şekilde devam etseydiniz ne de olsa yalı çocuğu hakemler de insan hata yapabilir diyordu.

    bir de her maça gelmeyecekmiş yabancı var hakemleri. yani türk hakemlerinin yönettiği diğer maçlarda her türlü haksızlık yapılabilir buna göz yumulabilir demektir bu. peki erkan engin, mustafa ilker coşkun, cihan aydın gibi tetikçiler ile yenilen haklar ne olacak? bunların doğradığı takımlar şimdi küme düşme hattında. neresinden tutsan dökülüyor bu tff yönetimi. resmen insanların aklıyla dalga geçiyorlar.
  • (bkz: ilk entry'si olmayan başlık)

    güzel temizlik yapmışız demek.

    amme hizmeti: tff link :

    "türkiye futbol federasyonu'nun uefa ve avrupa'nın 5 ülke federasyonu ile görüşmeleri sonucunda, trendyol süper lig'in 32. haftasından lig sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı video yardımcı hakemi (var) görevlendirilecek.

    tff tarafından sadece avrupa'nın üst düzey liglerinden olan; italya, ispanya, almanya, hollanda ve portekiz futbol federasyonlarına yapılan video yardımcı hakemi (var) talebi, ilgili ülke federasyonları tarafından kabul edildi.

    yabancı video yardımcı hakeminin (var) görev yapacağı müsabakalarda iletişim dili türkçe ve ingilizce olacak. bu nedenle; video yardımcı hakemin (var) yanında ingilizce iletişim kurabilen avar, avar 2 ve var destekçisi (var support) görev yapacak.

    trendyol süper lig'in 32. haftasında yabancı video yardımcı hakemi (var) ataması yapılacak maçlar şu şekilde:

    mke ankaragücü - gaziantep futbol kulübü

    vavacars fatih karagümrük - fenerbahçe

    corendon alanyaspor- galatasaray"
  • emre malok ve erkan engin'in artık fenerbahçe maçlarında görev almayacak olması muazzam haber. penaltı olduğunu hissettim ve penaltı verdim diyen bir hakem olmayacak, ceza sahası dışında ilk hamlenin rakip futbolcunun yaptığı pozisyona fenerbahçe'ye penaltı vermek zorunda olduğu için penaltı veren bir hakem olmayacak, dakika 88'de penaltıya ihtiyacı olduğu için osterwolde ceza sahasında kendini yere attığında penaltı olmayacak, kendisine dokunulmamasina karşın kendini yere kapaklayan dzeko'ya penaltı verilmeyecek, faulden attığı gollere var mudehalesi olması gerektiği gibi olacak. inşallah ve en önemlisi fenerbahçe'nin ali samiyen stadında oynayacağı galatasaray macinda bu iki hakem görev almayacak. çok şükür.
  • fenerbahçenin gücünü cümle aleme gösteren karardır ve türk hakemlerine güvenen okan buruk'u üzecek karardır, artık galatasarayın ofsayttan attığı gollerde çizgi oyunları yapılamayacak ve beleş penaltılara engel koyacak karar anlamına da gelen karardır

    ayrıca büyükekşi gitmeden hiç bir şey düzelmez
  • siz başlığı açan beyinsizin yaptığı sözde espriye bakmayın. bu fenerbahçe'nin direnişinin, yaptığının yarattığı etkinin sonuçlarından birisidir. devamı gelecek. geri zekalılar da u19 esprileri yapmaya devam edebilir. kesinlikle çok yakışıyor.
  • şimdi fenerbahçe düşünsün bakalım son dakika saçma sapan penaltılardan üçer puan alamayınca ne bahane bulacaklar

    edit: gerçi bu sefer de bütün dünya fenerbahçe'nin şampiyonluğuna karşı der ali koç, taraftarı da buna inanır
  • demek ki neymiş, protesto işe yarıyormuş.
  • sahada 8 yabancı sınırı var ama onun dışında her yer yabancı kaynıyor memlekette. getirin bakalım ne değişecek.
  • malum ali'nin ağlamasına engel olamayacak karar. şu an sebebini kestiremiyorum ama o birşey bulur.
hesabın var mı? giriş yap