• amerikan aç gözlülüğünün kurbanı olmasını istemezdim ama olan olmuş, keyif almak lazım. fragmandan gözlemlediğim kadarıyla tzameti'nin havasını çekimleri itibariyle veremez. lakin konu enteresan ve gerici, her türlü gideri var filmin. hem yönetmende aynı...
  • ağır başlayan, sonrasında ise nasıl başlayıp nasıl bittiği anlaşılamayan bir gerilim filmi. kadrosundan dolayı büyük beklenti ile seyredilmezse oldukça keyif vereceğini garanti edebilirim.
  • en başarılı blur albümlerinden biri. zamanında bulmak için çok uğraşlar vermiştim de sonunda alsancak'da panda isimli müzik markette bulabilmiştim. özellikle tender, caravan ve coffee and tv şarkıları blur'un müzikal anlamda dönüm noktaları olmuştur.
  • uğursuzluğuna inanmadıkça ısrarla karşıma çıkan sayı. işin kötüsü 40'a da tamamlayamıyorum.

    (bkz: hergün bir yeni devlet bahçeli)
  • sonu bi garip biten, boş vakit varsa oturup izlenebilcek kalitede bir film,
  • gerim gerim geren sahneleriyle konu itibariyle sıradışı bir film. sam riley performansı çok etkileyiciydi, zaten insanı sürekli geren sahneler izlerken bir de onun yüzündeki korku, endişe ve öfke dolu ifade, alnından akan terler, saçlar ve tshirti sırılsıklam olmuş haliyle iyice koltuğa çivilendim. pazar günümüzün kapanış filmiydi, en iyiyi sona bırakmışız bilmeden.
  • film boyunca, keske o ilk sahne olmasaymis, ne kadar keyifli olurdu diye dusundum durdum. daha seyretmediyseniz, mumkunse ilk 1 dakikasini, hic ama hic ekrana bakmadan gecirin, garanti ederim ki filmden daha cok keyif alirsiniz. tabi bu basliktaki spoilerleri de okumamaniz gerekiyor.
  • zakkum'un dmc muzik etiketiyle cikan yeni studyo albumu.. sarki listesi ise su sekilde imis:

    01) 24 ayar
    02) şarapnel
    03) biraz uyu(düet: cem adrian)
    04) teslim ol
    05) yüzük
    06) anason
    07) kale değilsin
    08) ah bu şarkilarin gözü kör olsun
    09) öleceğim
    10) parçalansin
    11) koma (düet: hayko cepkin)
    12) uyanik misin
    13) sanri

    album 21 subat 2011'de muzik marketlerdeki yerini alacakmis..
  • anason bildiğin düş sokağı sakinlerinden biri, koma ilk albümün hipokondriyak'ı, biraz uyu herkeslerin birkaç aylık başucu eseri ve de yüzük benim öpözel şarkım olduğundan, bu albüme olmuş diyorum. rahatım bu konuda. daha albümü felan dinlemedim tabii, fikrim değişirse değişirim gene.

    http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=63556

    edit: 'düş sokağı sakinlerinden biri' demek, benim lugatimde olumsuz bi eleştiridir. ve lakin o anason muhteşem bi şeymiş, hiç de alakası yokmuş. bilinsin isterim.
  • yalnızlığı muhteşem anlatan, zannımca efsane bi albüm olmuştur, bütün şarkıları güzel olan albümlerdendir. ancak yine de kendime göre bi kaç favori belirledim: biraz uyu ( cem adrian düeti ile şarkı level atlamıştır kesinlikle!), koma, öleceğim ve de girişindeki naif melodi dolayısıyla anason.
hesabın var mı? giriş yap