• gelin yahu ne iptali. bakın size burada yasak falan da yok. virüs de bulaşmıyor size. ama esnaf kazıklayabilir, taksici dolandırabilir. onları da çok şaapmayın.

    aklı olan bu ülkeye gelmez diyerekten yapılmış olan iptallerdir.
  • sebep olanların aptallığıdır.

    turizm sezonuna 1.5 ay kalmışken çok bulaşıcı ingiliz varyantı dolanırken lebaleb kongre yapabilmek için normalleşenler ülkeyi en az 2 aylık turizm gelirinden de etti.

    bu kadar düşük zekalı insanlara ülke yönettirenlere müstehak ama yanlarında biz de yanıyoruz.

    edit: şimdi burada önemli bir kısım bu iş karadeniz'deki gerilimin politiğiyle ilgilidir covid'le alakası yoktur diyor.

    nah yoktur covid'le alakası. türkiye'nin rusya ile charter uçak gönderimini durduracak resmi bir gerilimi yok, eğer olsaydı zaten bunu bu şekilde ifade etme lüksü de var putin'in. türkiye mevcut içinde bulunduğu blok'un gerektirdiğinin ötesinde bir söylem yada eylemde bulunmadı karadeniz gerilimiyle ilgili olarak.

    putin karadeniz'deki durum için covid'i bahane etmiş olsa bile türkiye'deki covid salgını buna zemin hazırlayacak düzeydedir ve bu iktidarın işbilmezliği sebebiyle olmuştur.
  • rusya uçuşları yasakladığı için şaşırtmayan olay.

    yok aklı olan gelmezmiş yok ekonomikmiş. geçiniz bunları. aynısını yunanistan da 1 yıl boyunca uyguladı. her yere açtığı sınırları sadece türkiye'ye açmadı hatta karayolundan giriş yapan oturum izni sahiplerine de türlü zorluklar yaşattı.

    saçma sapan ülkelere açık olan seyahatler şaşırtıcı bir sebeple türkiye'ye kapanıyorsa sebebi politika dışında aramak saçma olur.

    ukrayna'nın yanında olduğumuzu açıkladıktan sonra bunları göze almış olmamız gerek.
  • yoo iptal etmesinler niye ediyorlar allah allah
  • turizm'de turist gelmezse, türk mutlu olur.
    turist gelirse otel sahibi mutlu olur. tarih boyunca türklerin konaklama olarak en ucuza kaldığı dönemler kriz dönemleridir.
  • lebaleb kongrelerin turizme verdiği zararı izliyoruz. gövde gösterisi yapacaklar diye milleti aç bıraktılar. öngörü diye bir şey yok bunlarda. plan program hak getire.
  • herkes paraya takılmış,nerede eski ekşi sözlük babayiğitleri.bir ben mi rus hatunların tatlı muhabbeti,yerini bizim muhabbeti sarmayan kızlara bırakacak diye kederlendim.
  • sadece paket turlarda 550 bin civarı iptal var. üstelik münferitler bu sayının içinde yok.
    otel rezervasyonu dışında, pansiyon ve ev kiralaması yapan rusların da sayısı az değil. bunlar da iptal. çiftçi iptal, tedarikçi iptal, dönemlik işçi iptal, operatör iptal, acentacı iptal, otelci iptal, antalya komple iptal.

    peki kim iptal değil? tayyo ve yandaşları saraylarda iptalde değil iftardalar. hayırlı iftarlar.

    (bkz: çok sıkıldım)

    ekleme: turist gelmeyince fiyatların düşeceğini ve ucuz tatil yapacağını düşünenler türemiş yine. olmaz şekerim yok öyle bir dünya. sebepleri de defalarca yazıldı çizildi. olamaz yani tınne.

    ekleme2: yerli turiste köpek çekiyorlar diyenler de hoş gelmiş. evet bunu yapanlar var ve yapmaya maalesef devam edecekler çünkü hedef kitlesi siz değilsiniz onların. hedef kitlesi gelmezse, tesisi açmıyorlar bir sezon. bu arada bazen de haklılar köpek çekmekte. bir gecelik ücret ödeyip, oteli satın aldığını zanneden, resepsiyondan meydancıya kadar illallah ettiren o kadar çok yerli müşteri var ki şaşardınız. paket turla gelen yabancı turist böyle mallıklar yapamıyor çünkü acenta anlaşmamız var, sorun çıkaranlar için acentayı arıyoruz hallediyorlar.
  • kimse kusura bakmasın da hiç üzülmedigim hadise. oteller türkleri adam yerine koymuyorlardi. artık zike zike değer verirler türk konuklara.
  • keşke mesele otellerin dolması olsa. ne var, fiyatları az düşürsünler, boş oda kalmaz zaten yerli turistten.

    de işte, mesele döviz girdisi.
    bizim kendi içimizde para çevirmemiz ne yazık ki işleri kolaylaştırmıyor.

    o yüzden yerli turist olarak çok da havalara uçmanın manası yok.
hesabın var mı? giriş yap