• 14 nisan 2023 editi: gelen mesajlar üzerine, maalesef henüz herhangi bir geri ödeme yapılmadı.

    gelin size togg tarafından başvuru param nasıl gasp ediliyor onu anlatayım.

    her şey 26.03.2023'de togg için 60 bin tl başvuru parası göndermemle başladı. trumore cüzdanın aktif edilmesi, doğru hesaptan gönderim, doğru açıklama yani müşteri tarafındaki kısımları doğru yaptım. ancak para bir türlü trumore cüzdana yansımadı. başvuru zamanı doldu dolacak, yok para yansımıyor ve başvuru yapamadım.

    neyse dedim artık yapacak bir şey yok.

    çekilişe başvurmadığım için paramın iade olacağını düşünüyorum ama yanılıyorum. birkaç gün sonra togg'a talep açtım. genel geçer cevaplar, sonra beni paycell'e yönlendirdiler. işte bir mail adresi buraya derdinizi anlatın diye. yani ben togg'a başvuruyorum, togg bana arada bir kurumla çalıştığı için git sen onunla uğraş diyor.

    neyse dedim artık yapacak bir şey yok, paycell ile görüşeceğiz.

    paycell'e diyorum ki benim param vardı işte böyle böyle oldu. bana otomatik cevap dönüyor üzgünüz maalesef çekilişi kazananlar arasında değilsiniz. paranız 14 iş günü içinde yatacaktır. diyorum ki ben başvuru yapamadım ki, niye bekleyeyim? aradan geçen zamanda belki 30-40 kere paycell ile telefonda görüştüm işte sürekli teknik ekip çalışıyor gibi genel geçer cevaplar aldım. durumu anlatan bir 20-30 mail en az atmışımdır yine talepler açılıyor sonra kapanıyor.

    ellerinde tek bir bahane vardı. 14 iş günü ve tahmin edin ne oldu? 14 iş günü doldu ve benim paramdan hala en ufak bir ses yok.

    bugün paycell call centerı aradım yine alakasız şekilde çekilişte kazananlar arasında değilsiniz vs diyor. işte ben de başvuru yapmadığımı anlatıyorum. dedim ki sorunu böyle çözemiyoruz üst yöneticinize mail atın bu kadar zor değil. ben böyle konuşurken baktım beni sessize almış, orada mısınız diyorum yanıt yok. hat kopması filan değil bildiğin kendi kendine konuşsun diyor çünkü diğer sesleri duyuyorum. sonra telefonu kapattık. şu düştüğüm durumu görebiliyor musunuz?

    peki benim paycell ile uğraşmam doğru mu? ben marka olarak togg'a başvuru yapmaya uğraşmışım ama togg sağolsun hiç uğraşmayıp kendi entegrasyon yaptığı firma ile beni baş başa bıraktı. kesinlikle de taleplerime yanıt vermiyor.

    paycell'i bddk'ya bağlı olduğu için oraya şikayet ettim. togg'u cimer'e şikayet ettim. yarın da mecbur gidip savcılığa başvuracağım. çünkü değil 14 iş günü 140 iş günü de geçse paramı verebileceklerini sanmıyorum.

    çekiliş hakkı kazananlar bir nebze olsun, eğer bir aksilik olursa, nasıl bir tavırla karşı karşıya kalacaklarını iyi görsünler.

    bu arada bu firmalar için başka ne yapabilirim?

    özet: togg için başvuru parası olarak 60 bin gönderdim. para yansımadı ve başvuru yapamadım. 14 iş günü geçti parayı da iade etmiyorlar.

    edit1: konu özel bir firma ama yine de mesajlara istinaden açıklayayım. eski entrylerden siyasi görüşüm net diye düşünüyorum. bu bir yatırım, parti ile alakası yok. he nasıl güvendin derseniz evet, orada sıkıntı var.

    edit2: arkadaşlar para transfer sorunu değil. elimde zaten dekont var ve paranın karşı hesaba geçtiğini teyit ettirdim. sorun paycell ya da togg parayı geri iade etmek için bir çaba göstermemesi.

    edit3: togg telefonla aradı. konuyla ilgileneceklerini söylediler. bekliyoruz. gelişme olursa editleyeceğim.

    edit4: togg ya da paycell'den henüz dönüş gelmedi. bazı yardımcı olmak için mesaj atan arkadaşlar var onlara teşekkür ederim. 1 haftalık lanetli çaylak olmuşum, sanırım başlıktaki yanlışlıktan sağlık olsun.
  • skandal kismi togg icin cekilise girme kisminda basliyor.
  • toggluk bi rezalet yok gibi geldi daha çok eft sorunu gibi. ezanlarımızı dindiremeyeceksiniz. çıkarın bunu kafanızdan artık!!
  • togg, başvuru ve rezalet ifadelerinden sonrasını okumadığım şey…
  • togg almayı düşünmek zaten rezalet
  • yerli ve milli rezalet.
  • fabrikada üretim yok, servis ağı yok, yan sanayi yok ve marka değeri yok. liseli çocuklar bile seçim algısı olduğunun farkında. buna rağmen haberlere inanarak para yatırabilmeniz için ciddi anlamda malum medya gruplarını takip edip beyninizin yıkanması lazım. otomotivden asgari düzeyde anlayan biri bu oyunlara gelmezdi. yine de geçmiş olsun diyelim.
  • olmayan rezalet. zaten olmasi beklenen durum bu. kimse şaşırmadı değil mi?
  • bence bu daha baslangic.

    insani olarak uzulsem de, siyasi olarak iyi olmus diyorum.

    ortada olmayan arabaya 60 bin lira mi yatirilir
    aq.

    tanim: para transferi magduriyeti.
  • 60 bin değil de 200 bin olsaydı daha çok etkilenirdim. togg'un gelişimi için küçük bir destek gibi düşünün ve gidip tesla siparişinizi tamamlayın.
hesabın var mı? giriş yap